Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓνωστό μοντέλο έμεινε εντελώς γυμνή στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Γνωστό μοντέλο έμεινε εντελώς γυμνή στο Instagram (ΦΩΤΟ)

Άξιο τέκνο της γενιάς Z, η Desiree Schlotz γνωρίζει πως να αυξήσει τους ακόλουθούς της στο Instagram και ταυτόχρονα τον τραπεζικό της λογαριασμό. Με καταγωγή από τις Φιλιππίνες και το Μέριλαντ των ΗΠΑ, η 24χρονη δηλώνει μοντέλο, influencer, πρωταγωνίστρια ταινιών για ενήλικες και μόνιμη κάτοικος Λος Άντζελες.

Στο παλμαρέ της μετράει συνεργασίες με περιοδικά όπως το Maxim, το Volo Magazine και το Sixty6 Magazine, αλλά όλα αυτά δεν είναι τίποτα μπροστά στο brand που πάει να δημιουργήσει για τον ίδιο της τον εαυτό. Η Desiree κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να ξεπεράσει τον μαγικό αριθμό των 1.000.000 followers στο Instagram και πλέον μας καλεί στο Only Fans.

Πώς τα κατάφερε; Σχεδόν άκοπα. Τα μοναδικά εργαλεία που χρειάστηκε ήταν μία φωτογραφική κάμερα, τα εσώρουχά της, τα μαγιό της και πολυτελή ξενοδοχεία ώστε να βγάλει τις chic και sexy selfies της. Με το που πάτησε το κουμπί της δημοσίευσης όλα έγιναν ευκολότερα.

Ταξιδιωτικοί πράκτορες την προσέγγισαν και έβαλε την υπογραφή της ώστε να γίνει brand ambassador δημοφιλών boutique, όπως τα Beach Bunny Swimwear. Λίγους μήνες αργότερα δηλώνει πως έχει ξεφύγει από το modeling και την υποκριτική. Αυτοχαρακτηρίζεται ως επιχειρηματίας και στο άμεσο μέλλον έχει ως πλάνο να λανσάρει την δική της επιχείρηση. Μία επιχείρηση που θα έχει ως επίκεντρο την ίδια και κάθε της βήμα θα αποτελεί μία πρόκληση για τον ίδιο της τον εαυτό.

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για εκείνη; Τότε δεν έχεις παρά να περάσεις μία βόλτα από την gallery.

     

πηγή to10.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα