Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓνωστή Ελληνίδα γιορτάζει στα χιόνια τα γενέθλιά της και αναστατώνει

Γνωστή Ελληνίδα γιορτάζει στα χιόνια τα γενέθλιά της και αναστατώνει

Με έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε να γιορτάσει τα γενέθλιά της φέτος η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Ντυμένη αποκαλυπτικά πόζαρε καθισμένη στα χιόνια έχοντας μπροστά την τούρτα της και μία ανθοδέσμη. Ο λόγος για τη personal trainer, Χριστίνα Πάζιου.

«??’? ??? ????? “????????”
??’? ??? ????? “????”

Όσοι με ακολουθείτε καιρό ξέρετε ότι δε μου αρέσουν τα posts τύπου “Happy Name Day to me”, “It’s my Birthday” και όλα τα σχετικά. Φέτος όμως νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας αυτή τη φωτογραφία από τα φετινά μου γενέθλια.

Ο χρόνος που πέρασε ήταν & “δύσκολος” & “δάσκαλος”. Κι ομολογώ ότι τον τελευταίο καιρό περνούσα τη “φάση” της “άρνησης”…Μετά από σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο με “λουκέτο” στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες μάλλον είναι και “μη φυσιολογικό” να μην περάσεις και τη φάση “άρνησης” και της “στεναχώριας”

Όμως, ρε παιδιά, πόσο σημαντικό, είναι να έχεις στη ζωή σου ανθρώπους που σε νοιάζονται και σε αγαπούν αληθινά και με ανιδιοτέλεια.

Γράφω αυτά τα λόγια και δακρύζω ειλικρινά από συγκίνηση και χαρά… Αυτοί οι άνθρωποι που με γνωρίζουν πολύ καλά, ξέρουν πόσο δραστήρια και “τρελή” είμαι και πως δεν αφήνω τίποτα να με παίρνει από κάτω.

Ε, αυτά τα ελάχιστα άτομα που υπάρχουν χρόνια στη ζωή μου, που με έβλεπαν ότι έχει πέσει η ψυχολογία μου…
…μου ετοίμασαν μια τέτοια έκπληξη μέσα στο χιόνι που έριξε προχτές και γελάσαμε τόσο πολύ, χαρήκαμε τόσο πολύ, κάναμε “τρέλες” μέσα στο κρύο και νιώθαμε μόνο τη ζέστη της αγάπης που ενώθηκε, πολλαπλασιάστηκε και “γιάτρεψε” κάθε στεναχώρια, κάθε “άρνηση”, κάθε θλίψη και όλες οι ενδορφίνες, η σεροτονίνη και οι υπόλοιπες ορμόνες χαράς που υπερ-παραχθηκαν εκείνη τη μέρα, με επανέφεραν στην αισιοδοξία, μου έδωσαν δύναμη, ενέργεια, θετικότητα και με έκαναν να δω και πάλι τα διδάγματα της όλης κατάστασης.
Ευχαριστώ πολύ και με όλη μου την καρδιά αυτά τα πολύτιμα για μένα φωτεινά πλάσματα, ευχαριστώ για την Birthday Surprise κι ευχαριστώ κι εσάς που θα αφιερώσετε χρόνο να διαβάσετε αυτό το post».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα