Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓνωστή δημοσιογράφος - Αυτή είναι η σύζυγος του Άρη Πορτοσάλτε (Σπάνιες φωτογραφίες)

Γνωστή δημοσιογράφος – Αυτή είναι η σύζυγος του Άρη Πορτοσάλτε (Σπάνιες φωτογραφίες)

Ο Άρης Πορτοσάλτε είναι Έλληνας δημοσιογράφος, διευθύνων σύμβουλος του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΪ 100.3 και του τηλεοπτικού καναλιού ΣΚΑΪ. Είναι δημοσιογράφος από το 1984.

Το 1989 ξεκίνησε να εργάζεται σε εφημερίδες. Στη συνέχεια έγινε ραδιοφωνικός παραγωγός στον ΣΚΑΪ 100.3. Από το 1991 παρουσιάζει δελτία ειδήσεων στο ραδιόφωνο, όπου έχει δική του ραδιοφωνική εκπομπή. Επίσης, συμμετέχει ως σχολιαστής σε δελτία ειδήσεων του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ. Ήταν επίσης ο συντονιστής του προγράμματος 1821: Η γέννηση ενός έθνους κράτους (2011) στο ΣΚΑΪ.

Ο γάμος του Άρη Πορτοσάλτε

O Άρης Πορτοσάλτε είναι παντρεμένος με τη δημοσιογράφο Δέσποινα Κουτσομητροπούλου και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη. Δεν συνηθίζουν να κάνουν πολλές δημόσιες εμφανίσεις μαζί αφού έχουν αποφασίσει από κοινού να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr κάποιες φορές τους έχει απαθανατίσει.

Υπενθυμίζουμε πως το όνομά του τις τελευταίες ημέρες ακούγεται πάρα πολύ κι όχι για καλό σκοπό. Οι δηλώσεις που είχε κάνει μετά την τραγωδία στα Τέμπη έχουν εξαγριώσει διάσημους και μη…

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα