Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της ελληνικής σόουμπιζ!

Γιώργος Λιβάνης – Ανδρομάχη: Αυτός είναι ο νέος έρωτας της ελληνικής σόουμπιζ!

Παρόλο που δεν έχουν μιλήσει δημόσια γι’ αυτό, οι τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης και Ανδρομάχη ζουν τους τελευταίους μήνες ένα φλογερό ειδύλλιο…Όλα δείχνουν ότι δύο νέοι και αγαπημένοι τραγουδιστές έχουν έρθει πιο κοντά τους τελευταίους μήνες. Ο λόγος για τον Γιώργο Λιβάνη και την Ανδρομάχη, οι οποίοι, σύμφωνα με πληροφορίες της Real, είναι το νέο ζευγάρι του καλλιτεχνικού χώρου. Η κοινή αγάπη τους για τη μουσική έγινε η αφορμή για να γνωριστούν καλύτερα στο τέλος του καλοκαιριού.

Σύντομα, ωστόσο, ανακάλυψαν ότι, εκτός από την τέχνη τους έχουν πολλά που τους ενώνουν. Αν και οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει δημόσια γι’ αυτό το ειδύλλιο, πηγές από το περιβάλλον τόσο του Γιώργου όσο και της Ανδρομάχης κάνουν λόγο για μια φλογερή σχέση. Χαίρονται ο ένας με τις επιτυχίες του άλλου, μοιράζονται τις ανησυχίες τους και αλληλούποστηρίζονται με αγάπη και σεβασμό. Η Ανδρομάχη περνά «Τα καλύτερα», όπως τιτλοφορείται το single που κυκλοφόρησε στις αρχές Οκτωβρίου από την Panik Records, σε μουσική Γιάννη Φρασέρη και Χρήστου Σαντικάι και στίχους του Γρηγόρη Βαξαβανέλη. Αυτό οφείλεται τόσο στην ανοδική πορεία της καριέρας της όσο και στον έρωτα που βιώνει στην προσωπική της ζωή. Πριν από λίγες εβδομάδες γιόρτασε τα γενέθλιά της και την κυκλοφορία του νέου της single παρέα με φίλους και συνεργάτες της. Εκεί φυσικά ήταν και ο αγαπημένος της που καμάρωνε για τη χαρά της δίνοντας το «παρών» αμέσως μετά την πρόβα τζενεράλε για τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι.
Στο «Voodoo» για να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του Γιώργου Λιβάνη βρέθηκε λίγες ημέρες αργότερα η σύντροφός του, η οποία δεν σταμάτησε να χορεύει και να τον χειροκροτά. Εκείνος ως καλός οικοδεσπότης της έδωσε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει. Το τελευταίο διάστημα δεν είναι λίγες οι φορές που η Ανδρομάχη κάνει αναρτήσεις στα social media με τραγούδια του Γιώργου Λιβάνη, όπως και εκείνος με τα δικά της. Ζουν τον έρωτά τους στο έπακρο προσπαθώντας ανάμεσα σε πρόβες, εμφανίσεις και λοιπές υποχρεώσεις να αφιερώνουν και να επενδύουν χρόνο ο ένας στον άλλον.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα