Πέμπτη, 27 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Λιανός: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Τι αποκάλυψε για το Survivor

Γιώργος Λιανός: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Τι αποκάλυψε για το Survivor

- Advertisement -

Στην Ελλάδα επέστρεψε ο Γιώργος Λιανός μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του Survivor στον Άγιο Δομίνικο. Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε και για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αλλά και για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχθεί.

Μιλώντας για το Survivor είπε: «Ο τελικός θα γίνει κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία απλώς φέτος θα είναι live αγώνισμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία του Survivor!

Τα νούμερα είναι μία πάνω και μία είναι κάτω. Δεν νομίζω ότι θα είμαι ο παρουσιαστής του Exathlon. Μου ζήτησαν να προτείνω πρόσωπα για την παρουσίαση».

«Δεν έχω ιδέα για το εάν το Survivor θα επιστρέψει με νέο κύκλο, φαντάζομαι πως ναι! Γυρίσαμε να ξεκουραστούμε λιγάκι. Δεν θέλω να μιλήσουμε καθόλου για την τηλεόραση», πρόσθεσε.

Σχετικά με τις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε, ανέφερε ότι: «Έπεσαν κάποια τηλέφωνα με διερευνητικό ενδιαφέρον και με απόλυτο σεβασμό στην υπάρχουσα συνεργασία μου, για να μάθουν αν λήγει το συμβόλαιό μου και αν θα με ενδιέφερε να συζητήσουμε.

Το θέμα είναι να τα κάνεις όλα με όρεξη και να διατηρείς τα στοιχεία του χαρακτήρα σου. Κάθε νέα πρόκληση είναι καλοδεχούμενη».

enikos.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα