Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Έχει εμμονή, κόμπλεξ και πρόβλημα»

Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Έχει εμμονή, κόμπλεξ και πρόβλημα»

Για τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του την Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε για τον Μάρκο Σεφερλή: «Τον Μάρκο είμαι ο μόνος που τον στήριξα! Δηλαδή δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό το πράγμα.

Ο μόνος που τον στήριξε από την τηλεόραση τον Μάρκο και ο μόνος που δεν βγήκε να πει ότι κακώς έπαιξε το συγκεκριμένο νούμερο, ήμουν εγώ! Και ο μόνος με τον οποίο τα έχει βάλει ο Μάρκος είμαι εγώ. Άρα, αυτό σημαίνει εμμονή, κόμπλεξ και πρόβλημα!».

«Τα βάζεις με εμένα που σε στηρίζω»

Συνεχίζοντας, ο παρουσιαστής είπε πως: «Όταν υπάρχει ένας άνθρωπος που σε στηρίζει, που λέει ότι σπουδαίος, μεγάλος, τεράστιος, που λέει τα καλύτερα για σένα… Λέω ότι είναι εκπληκτικός, φοβερός! Δεν πήρα θέση για το νούμερο, δεν ασχολήθηκα… Το άφησα έτσι, να μην το κρίνω.

Δεν τον έκρινα, όλοι οι άλλοι τον έκριναν. Και το μόνο που είπα είναι πως είναι λάθος του να βγαίνει να απαντάει σε άλλους, όχι σε εμένα. Διότι απαντάει με την επιτυχία του, που κόβει εισιτήρια».

«Αν εγώ είχα πρόβλημα, δεν θα έπαιζα το βίντεο που αποθεώνεται στο Ηρώδειο. Για να καταλάβετε ποιοι έχουν πρόβλημα με ποιους. Και βγήκε και απάντησε για το πλάνο που προφανώς ήταν κακοφωτισμένο. Να βγαίνεις να τα βάζεις με έναν άνθρωπο που προφανώς σε στηρίζει. Αντί να τα βάλεις με αυτούς που σε κράζουν, τα βάζεις με εμένα που σε στηρίζω», σημείωσε.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα