Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Κατσαούνης - Αγνώριστος έναν μήνα πριν μπει στο Survivor (ΦΩΤΟ)

Γιώργος Κατσαούνης – Αγνώριστος έναν μήνα πριν μπει στο Survivor (ΦΩΤΟ)

Από την ομάδα των Μαχητών, ο Γιώργος Κατσαούνης είναι ο παίκτης που έχει απασχολήσει περισσότερο το κοινό στο Survivor. Όχι μόνο το κοινό, μα και τους υπόλοιπους παίκτες, είτε Μαχητές είτε Διάσημους.

Δεν έφτανε το ειδύλλιο με τη Μυριέλλα Κουρεντή που ενοχλούσε τους Διάσημους, ήρθε και στα τελευταία δύο επεισόδια η ευέξαπτη συμπεριφορά του και η ευθεία κατηγορία της ομάδας του για εσκεμμένη ήττα, που τον έθεσαν απέναντι τους.

Ο καταγόμενος από τη Λάρισα και την Καρδίτσα παίκτης άφησε πίσω του μια ζωή αγροτική, μια ζωή μακρινή σε σχέση με την πόλη. Ζει με την οικογένεια του στα Φάρσαλα, καλλιεργεί όσπρια και λαχανικά, βοηθάει στην οικογενειακή επιχείρηση και έχει δύο πάθη: το μποξ και τις μηχανές.

Με τα social media δεν έχει επαφή, γι΄αυτό και έκανε μόλις τον περασμένο Ιούνιο ένα προφίλ στο Instagram. Εκεί έχει ανεβάσει κάμποσες φωτογραφίες και μέχρι και 1 εβδομάδα πριν φύγει για τον Άγιο Δομήνικο, δείχνει διαφορετικός σε σχέση με αυτό που βλέπουμε τώρα, δείγμα και του πόσο σε αλλάζει το Survivor μέσα σε λίγες ημέρες.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες του Κατσαούνη που έχει το «Τσακατσούκας» στο προφίλ του και διακρίνεται από ένα… ιδιαίτερο στυλ.

 

 

 

 

 

 

πηγή dailymedia.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα