Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιώργος Θεοφάνους: Με την μητέρα του Παντελίδη το θέμα έχει λήξει

Γιώργος Θεοφάνους: Με την μητέρα του Παντελίδη το θέμα έχει λήξει

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΟΚ!» ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε για την τηλεόραση, ενώ ξεκαθάρισε πως έχει λήξει το θέμα που δημιουργήθηκε με τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη.

Η τηλεόραση σε φλερτάρει εδώ και χρόνια. Ξεκίνησες από τo X Factor του ΑΝΤ1 το 2008 και βρίσκεσαι τώρα στο Open παρουσιάζοντας το Ένα τραγούδι ακόμα.

Δεν το βλέπω ως φλερτ, γιατί δεν νιώθω ότι συνδέθηκα με αυτό το Μέσο. Δεν αρραβωνιάστηκα, δεν παντρεύτηκα, ούτε σχέση έκανα με την τηλεόραση. Εσύ που με γνωρίζεις χρόνια ξέρεις καλά ότι είμαι παρορμητικός. Ανοίγω το στόμα μου και λέω αυτό που σκέφτομαι χωρίς να το φιλτράρω. Δεν νομίζω ότι η τηλεόραση θέλει κάτι τέτοιο. Το ίδιο ισχύει και με την πολιτική κι αυτός είναι και ο λόγος που αρνήθηκα αρκετές φορές προτάσεις που μου έχουν γίνει, από το να κατέβω στις εκλογές μέχρι το να έχω θέση σε υπουργείο, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Βλέποντάς με το 2008 στο The X-Factor όπου για τηλεοπτικό μέντορά μου είχα τον Γιάννη Λάτσιο, με τον οποίο συναντήθηκα ξανά τώρα στο Open και χαίρομαι διπλά και τριπλά για αυτό σε σχέση με τώρα αισθάνομαι ότι είμαι ένας άλλος άνθρωπος. Τώρα ακούω πράγματα με τα οποία δεν συμφωνώ, αλλά δεν επαναστατώ. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι πια πολεμιστής. Απλά έχω βάλει αλλού το μέτρο.

Τι μπορεί να σε έκανε στο παρελθόν να επαναστατήσεις;

Στο Ένα τραγούδι ακόμα φιλοξενώ κυρίως ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μέσα σε αυτά τα σχεδόν τριάντα πέντε χρόνια. Κι όταν αναφέρομαι στα πρώτα χρόνια που δισκογραφούσα, αντιλαμβάνομαι πόσο απόλυτος ήμουν. Αυτό φυσικά είχε ως αποτέλεσμα να χάνω δουλειές. Θυμάμαι ότι στον πρώτο δίσκο της Ευρυδίκης απαίτησα να γράψω τα μισά τραγούδια. Σκέφτομαι αναδρομικά «ποιος θεωρούσα ότι ήμουν» που είχα αυτή την απαίτηση, όταν δεν είχα κυκλοφορήσει ούτε μισό τραγούδι μέχρι τότε; Προφανώς είχα μεγάλη σιγουριά για τον εαυτό μου, αλλά αυτό μπορεί να μη μου έβγαινε σε καλό. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια δικαιώθηκα γιατί όταν ήρθε η δεύτερη συνεργασία μου με τη Μαντώ, ήταν πιο εύκολο να διεκδικήσω το ίδιο πράγμα αφού είχα κατακτήσει ήδη έναν πύργο. Αλλά και αργότερα, όταν μπήκα με την Εύη Δρούτσα στο λαϊκό ρεπερτόριο, απαίτησα όταν κάναμε με τον Πασχάλη Τερζή τον Παλιόκαιρο να γράψω τα μισά τραγούδια του άλμπουμ. Αυτό είναι κάτι που τηρώ συνήθως ακόμα και τώρα, όχι από εγωισμό, αλλά γιατί μπορώ να παρουσιάσω μια πιο ολοκληρωμένη πρόταση με τη φωνή του συνεργάτη μου τραγουδιστή. Βέβαια, υπάρχουν και εξαιρέσεις στον κανόνα, με κορυφαία αυτή της Χαρούλας Αλεξίου, με την οποία κάναμε τέσσερα τραγούδια μαζί. Και στη Νάνα Μούσχουρη ένα τραγούδι έχω δώσει. Και μπορεί να συνέβη και να συμβεί και σε άλλες περιπτώσεις ακόμα και τώρα.

Πριν από κάποιες μέρες υπήρξε μια παρεξήγηση ανάμεσα σε εσένα και τη μητέρα του Παντελή Παντελίδη. Μιλήσατε, τα βρήκατε;

Έχει λήξει το θέμα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα