Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΓιατί όλοι αποζητούν το follow της Ελένης Μενεγάκη και ποιους ακολουθεί τελικά...

Γιατί όλοι αποζητούν το follow της Ελένης Μενεγάκη και ποιους ακολουθεί τελικά η βασίλισσα της τιβί;

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η τηλεοπτική σεζόν, τηλεοπτικά πρόσωπα αλλάζουν στέγη, άλλοι αποχωρούν, άλλοι παίρνουν εκπομπές και άλλοι χάνουν το μέχρι πρότινος τηλεοπτικό τους πόστο. Κι όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ένα είναι το πρόσωπο που μονοπωλεί το ενδιαφέρον μας. Κι αυτό δεν είναι άλλο από την Ελένη Μενεγάκη, γιατί οι αποχωρήσεις από την εκπομπή της είναι πάντα ηχηρές και έντονες.

86 λογαριασμοί και μερικοί μπλοκαρισμένοι!

Μπορεί λοιπόν στα μέσα της σεζόν η Ελένη να είχε το δικό της beef με έναν από τους συνεργάτες της αλλά στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής μάχης ήταν ο Σάββας Πούμπουρας αυτός που τελικά αποχωρεί από το πλευρό της Μενεγάκη. Και όλο τούτο δεν θα προκαλούσε τόσο θόρυβο αν στην εξίσωση δεν έμπαινε και το Instagram προφίλ της Ελένης.

Βλέπεις η Ελένη που στους 86 λογαριασμούς που ακολουθεί στο Instagram, περισσότεροι από τους μισούς έχουν να κάνουν με φαγητό, έκανε unfollow ως φαίνεται τον Σάββα Πούμπουρα. Ο ίδιος είχε μιλήσει για την αποχώρηση από την εκπομπή ως κάτι φυσιολογικό τονίζοντας:

«Ό,τι συμβαίνει σε κάθε επαγγελματικό περιβάλλον σε όλο τον πλανήτη. Κόσμος προσλαμβάνεται, κόσμος παραιτείται, άλλοι απολύονται, άλλοι ολοκληρώνουν την σύμβασή τους, το συμβόλαιό τους, οτιδήποτε. Αυτό συμβαίνει στον κόσμο από τότε που ξεκίνησαν τα εργασιακά περιβάλλοντα. Επίσης, όπως ουδείς αναντικατάστατος, έτσι και κανένα περιβάλλον μονιμότερο του προσωρινού δηλαδή όλοι θα φύγουμε από κάπου κάποια στιγμή».

Ωστόσο, για το unfollow, κάνει στα πιο πρόσφατα stories του τα δικά του τρολ σχόλια περί block και unfollow!

Η μακρά ιστορία της Ελένης με το block και το unfollow, περιλαμβάνει περιπτώσεις παρουσιαστών που δεν ξεπέρασαν ποτέ το Instagramικό άδειασμα της βασίλισσας. Πρώτη και καλύτερη η Κατερίνα Καινούργιου που το block της Ελένης δεν το έχει χωνέψει ως σήμερα.

Κι ύστερα ο Νίκος Μουτσινάς που επιαστράτευσε ως και την Νατάσσα Θεοδωρίδου για να πάρει και πάλι πίσω το follow της Ελένης.

«Σε ακολουθεί η Ελένη στο Instagram», ρώτησε ο Νίκος Μουτσινάς τη Νατάσσα με εκείνη να απαντά «ναι, με ακολουθεί» και ο παρουσιαστής είπε με τη σειρά: «Εμένα όχι».

Η Νατάσα Θεοδωρίδου απευθύνθηκε στην Ελένη Μενεγάκη και της ζήτησε να ακολουθήσει τον Νίκο Μουτσινά.

«Ελένη, άκουσε με λίγο. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Ελένη, αυτό δε μου άρεσε που μου είπε τώρα ο Νίκος. Είναι ντροπή αυτό. Δεσμεύεσαι. Είναι σαν να το κάνω εγώ. Εμείς είμαστε οικογένεια, αδερφές, ξαδέρφες, ό,τι θες. Η μαμά σου λέει ότι μοιάζουμε. Η κυρία Γεωργία, η κυρία Ζέτα λέει ότι μοιάζουμε σαν αδελφές.

Ελένη, σαν αδερφή στο ζητάω, ακολουθείς τον Νίκο τώρα. Απογοητεύτηκα εγώ τώρα. Ακολουθιόσασταν; Επειδή την ξέρω, είναι κουλαμάρα αυτό τώρα.

Δε σε ξεακολούθησε. Δεσμεύτηκα εγώ. Θα πάω εγώ στο κινητό της και θα σε ακολουθήσω. Δεσμεύτηκες τώρα Ελένη, θα εκτεθώ στο πανελλήνιο», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου χαρακτηριστικά.

Κατερίνα η μπλοκαρισμένη!

«Η Ελένη με έχει block πολλά χρόνια. Δεν την βλέπω. Με έχει μπλοκάρει, δεν μπορώ να τη βρω καν στο Instagram. Κάτι με ένα ρεπορτάζ. Τότε ήμασταν στο Έψιλον. Του Μαρίνου Βυθούλκα ήταν το ρεπορτάζ και την είχε ενοχλήσει. Μετά εγώ είχα στεναχωρηθεί.

Έπρεπε να στηρίξω και τον Μαρίνο και ζήτησα δημόσια συγγνώμη. Ο Μαρίνος επέμενε ότι ήταν αληθινό το ρεπορτάζ, η Ελένη έλεγε ότι δεν ίσχυε. Της ζήτησα προσωπικά συγγνώμη. Δεν ήθελε να μιλήσουμε τηλεφωνικά. Εγώ προσπάθησα, δεν ήθελε.

Δεν έχω θέματα. Από εκεί και πέρα όταν μεταφέρονται και λόγια ότι δεν θέλει να σε βλέπει. Προς θεού η γυναίκα δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο, αλλά όταν ακούς διάφορα από το περιβάλλον της λες γιατί να ασχοληθώ. Να είναι καλά, μου είναι πολύ συμπαθής», είπε πρόσφατα για μια ακόμα φορά η Κατερίνα.

Τελικά ποιους celebs ακολουθεί η Ελένη;

Ε, δεν θα μιλήσουμε για τα food blogs, την Gywneth Paltrow και τον γιο της Άγγελο. Ανάμεσα στους εκλεκτούς 86 που ακολουθεί η Ελένη, είναι φυσικά η κουμπάρα της Νατάσσα Θεοδωρίδου, η Ρούλα Ρέβη, η Σία Κοσιώνη, η Μαρία Κοιρνθίου, η Φαίη Σκορδά, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδη, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Αθηνά Οικονομάκου, ο Μάκης Πουνέντης, η Κατερίνα Ζαρίφη και Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Κι αν κάτι πραγματικά θα λείψει στην Ελένη κάτι από το account του Σάββα, είναι εκείνες οι κολασμένες μεταμεσονύκτιες συνταγές του για σάντουιτς! Γνώμη μας!

Πηγή: Queen.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα