Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyle"Βόμβα" στην Ελληνική showbiz: Ποιοί γνωστοί δημοσιογράφοι έγιναν ζευγάρι; Έχουν και παιδιά...

“Βόμβα” στην Ελληνική showbiz: Ποιοί γνωστοί δημοσιογράφοι έγιναν ζευγάρι; Έχουν και παιδιά από προηγούμενους γάμους! (ΦΩΤΟ)

Ένας νέος έρωτας φαίνεται να γεννήθηκε στον δημοσιογραφικό χώρο! Εκείνη είναι γνωστή ανκοργούμαν, εκείνος αναγνωρισμένος δημοσιογράφος που διαπρέπει στον χώρο -κυρίως- του ραδιοφώνου εδώ και πολλά χρόνια. Το πάθος τους δεν κρύβεται, και τα καυτά φιλιά που ανταλλάσσουν ακόμα και στη μέση του δρόμου, κάνουν τα βλέμματα όλων να στραφούν πάνω τους!

Η γνωριμία που οδήγησε σε έναν μεγάλο έρωτα;

Ένας νέος έρωτας «έσκασε» στον χώρο της showbiz. Το ζευγάρι είναι σε σχέση το τελευταίο χρονικό διάστημα, και δείχνουν πολύ ερωτευμένοι!

Ο λόγος για τη παρουσιάστρια του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων του OPEN, Λίνα Δρούγκα και τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Γιώργο Κακούση. Το newsbreak.gr μάλιστα τούς τσάκωσε το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα, όπου και διαμένει ο γνωστός δημοσιογράφος, να βγαίνουν από γνωστό μπαρ της περιοχής χεράκι-χεράκι, με τη Λίνα Δρούγκα να τού δίνει απανωτά και παθιασμένα φιλιά στη μέση του δρόμου!

Η Λίνα Δρούγκα υπήρξε παντρεμένη με τον πρώην διευθυντή ειδήσεων του Mega και νυν διευθυντή του OPEN, Χρήστο Παναγιωτόπουλο, ενώ έχουν και μαζί ένα παιδί. Από την άλλη, ο Γιώργος Κακούσης ήταν παντρεμένος με μια δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης και έχει ένα κοριτσάκι.

Οι δυο τους αποτελούν το νέο καυτό ζευγάρι της επικαιρότητας. Λέτε να φάμε σύντομα και κουφέτα;

Πηγή: europost.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα