Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒυθισμένοι στο πένθος παραμονή της Πρωτοχρονιάς Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη

Βυθισμένοι στο πένθος παραμονή της Πρωτοχρονιάς Γιάννης Λάτσιος και Ελένη Μενεγάκη

Με τον χειρότερο τρόπο αποχαιρετά το 2022 ο Γιάννης Λάτσιος, καθώς ήρθε αντιμέτωπος με μια τεράστια απώλεια, με τον ίδιο να μην μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 30 Δεκεμβρίου ο Γιάννης Λάτσιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία με την μητέρα του και την αδελφή του, Αγλαΐα Λάτσιου, χωρίς ωστόσο να προσθέτει κάποιο σχόλιο κάτω από την ανάρτησή του. Κανένας όμως δεν είχε καταλάβει αρχικά τον λόγο που κρυβόταν πίσω από αυτή την δημοσίευση της φωτογραφίας…

Βαρύτατη απώλεια για τον Γιάννη Λάτσιο

Μπορεί οι διαδικτυακοί του φίλοι να του ευχήθηκαν στα σχόλια χρόνια πολλά και καλές γιορτές, ωστόσο το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα ήταν εκείνο που γνωστοποίησε τα δυσάρεστα.

Σύμφωνα λοιπόν με τον παρουσιαστή, ο Γιάννης Λάτσιος έχασε την μητέρα του και συνεπώς η Ελένη Μενεγάκη την πρώην πεθερά της. «Δε φεύγουν… Συνεχίζουν να ζουν μέσα από τα παιδιά τους…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας ενώ άλλοι followers έγραψαν “Καλό της ταξίδι”.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, η μητέρα του Γιάννη Λάτσιου πέθανε στα μέσα της εβδομάδας, ενώ χθες, 30/12 πραγματοποιήθηκε η κηδεία της σε στενό οικογενειακό περιβάλλον και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Να σημειώσουμε πως ο Γιάννης Λάτσιος επισκέπτονταν συχνά την μητέρα του στο Καμάρι Κορινθίας και πήγαινε συχνά διακοπές μαζί με την αδελφή του, Αγλαΐα Λάτσιου, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που πόζαραν μαζί στο φωτογραφικό φακό δημοσιεύοντας τις οικογενειακές τους φωτογραφίες στα social media.

Μάλιστα, το καλοκαίρι που μας πέρασε, ο Γιάννης Λάτσιος είχε δημοσιεύσει ένα κοινό τους στιγμιότυπο, με αφορμή τα γενέθλια της μητέρας του, όπου έκλεινε τα 90 χρόνια ζωής.

«Χαρούμενα 90ά γενέθλια μαμά», είχε γράψει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του.

Πηγή: youweekly,.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα