Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας: Ανακοίνωσαν πότε παντρεύονται

Βρισηίδα Ανδριώτου – Σπύρος Μαρτίκας: Ανακοίνωσαν πότε παντρεύονται

Ένας έρωτας που γεννήθηκε και άνθισε στην άλλη άκρη του κόσμου, μέσα στις αντιξοότητες και την πείνα, πλέον εξελίσσεται σε τροχιά γάμου και δημιουργίας οικογένειας… Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου φωτογραφίζονται στο YOU με hot διάθεση και μιλούν για ψεύτικες συμπεριφορές και χαρακτήρες στο Survivor, για φιλίες και έριδες που αναπτύχθηκαν μέσα σε αυτά τα δύο χρόνια, αλλά και για τη μεταξύ τους σχέση που είναι στα καλύτερά της.

Είναι απόλαυση να τους βλέπεις, και να τους ακούς, αφού δεν μπορεί εύκολα να αποτυπωθεί σε λέξεις η μεταξύ τους χημεία. Κουρνιάζουν ο ένας στο πλευρό του άλλου, μιλούν γλυκά και… διακόπτουν αν χρειαστεί μέχρι το τέλος της κουβέντας μας, που αρχικά επικεντρώνεται στον Σπύρο επειδή έμεινε περισσότερο διάστημα στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Για ποιο λόγο τελικά αποφασίσετε να πείτε «ναι» σε αυτή την νέα περιπέτεια του Survivor;

Σπύρος: Γνωριστήκαμε μέσα από μια εμπειρία που μας στιγμάτισε. Θα θυμόμαστε για το υπόλοιπο της ζωής μας πόσο φαντασμαγορική και εκρηκτική ήταν η γνωριμία μας, αλλά και πώς εξελίχθηκε. Όταν λοιπόν μας ξαναέγινε η πρόταση, που ήταν πολύ δελεαστική, δεν μπορούσε ο ένας να αφήσει πίσω τον άλλον, γι’ αυτό αποφασίσαμε να το ζήσουμε και οι δύο, και πιστεύαμε ότι αυτή τη φορά θα αντέχαμε περισσότερο, επειδή θα είμαστε μαζί -άσχετα αν δεν έγινε έτσι.

Tο γεγονός ότι σας χώρισαν σε διαφορετικές ομάδες ήταν μια πρόκληση;

Σ: Τότε είπαμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς. Ναι μεν θα βλεπόμασταν στα αγωνίσματα, αλλά θα ζούσαμε χωριστά, και αυτό στην πορεία θα δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα. Δεν είχε ο ένας τον άλλον να παίρνει δύναμη.

Ένιωσες ένοχος, επειδή μπορεί να συνέβαινε κάτι στην Βρισηίδα, και να μην ήσουν δίπλα της;

Σ: Κάνοντας έναν απολογισμό, αν έμενε η Βρισηίδα μπορεί να έκανα μεγάλα λάθη. Ο ρόλος μου στο παιχνίδι ήταν να παίζω τίμια, και έτσι να παρουσιάζω τα γεγονότα στον κόσμο, με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς υπεκφυγές. Έπρεπε να μείνω αμερόληπτος στο ρόλο μου, να στηρίζω το δίκαιο, οπότε αν έμενε η Βρισηίδα ίσως για χάρη της να παραβίαζα κανόνες ή να μην έπαιρνα αντικειμενική θέση προκειμένου να την υποστηρίξω.

Βρισηίδα, ένιωσες άβολα όταν άρχισαν να σε ρωτούν για συμπεριφορές του Σπύρου ή για πράγματα που είπε;

Β: Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές για τον Σπύρο, αλλά δεν θα απολογηθώ για εκείνον, θα δώσει τις δικές του απαντήσεις, αν θέλει και αν τολμήσουν να τον ρωτήσουν -γιατί πολλές φορές τα λένε μόνο πίσω από την πλάτη του. Πάντα τον στήριζα, αλλά έχω αποδείξει ότι έχουμε διαφορετικό χαρακτήρα και δεν συμφωνούμε σε όλα, άρα απαντούσα αυτό που θεωρούσα σωστό.

Το διάστημα που μείνατε χωριστά, ακούσατε κάποιον να μιλάει άσχημα για τον άλλον;

Β: Έχω ακούσει διάφορα για το Σπύρο, αλλά δεν με ενδιαφέρει η γνώμη των τρίτων στη ζωή μου, την οποία έχουν σχηματίσει μέσα από τον ρόλο του στο Survivor. Όποιος έχει γνωρίσει τον Σπύρο από κοντά, έχει να σου πει τα καλύτερα. Αν δεν γνωρίζεις κάποιον προσωπικά, και απλά τον κρίνεις μέσα από ένα παιχνίδι, δεν μπορείς να έχεις άποψη.

Σ: Μου κάνει τρομερή εντύπωση ότι όσοι προσπαθούν να με θίξουν, δεν μου έχουν εξηγήσει με επιχειρήματα τον λόγο που το κάνουν. Απλά με προσβάλλουν. Για την Βρισηίδα πάντως δεν είπαν κάτι άσχημο στο παιχνίδι, ίσα-ίσα δέχτηκα επίθεση επειδή δεν την ακολούθησα όταν αποχώρησε. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την Μαριαλένα να λέει πως, αν έφευγε ο Σάκης, θα εγκατέλειπε κι εκείνη. Βέβαια η επίθεση ήταν σκόπιμη, βρήκαν πάτημα για να με βγάλουν απ’ το παιχνίδι, γιατί δεν ήθελαν έναν παίκτη που ξεμπροστιάζει τα γεγονότα.

Όταν βγήκες, είδες πράγματα που δεν είχες αντιληφθεί στο παιχνίδι; Διαφορετικές συμπεριφορές μπροστά και πίσω από τις κάμερες;

 

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας

 

Σ: Αυτό συνέβαινε συνέχεια στο παιχνίδι, άλλο έδειχναν μπροστά στις κάμερες και άλλο πίσω. Το παιχνίδι παίχτηκε πίσω από τις κάμερες, όμως το ευτύχημα είναι ότι ο κόσμος κατάλαβε αυτές τις συμπεριφορές.

Είπες πρόσφατα για τον Νίκο Μπάρτζη ότι δεν είδε την Ασημίνα με κινητό, απλά του το μετέφεραν. Σε ενόχλησε, λοιπόν, που άσκησε βέτο με αποτέλεσμα να αποβληθούν δύο παίκτριες;

Σ: Μα ο λόγος που ήρθα κοντά στον Μπάρτζη, μαζί με τον Στάθη, ήταν για να καταλάβουμε ποιος είναι πραγματικά, και μας έκανε εντύπωση ότι η συμπεριφορά του ήταν μια απόλυτα προβλέψιμη και φτηνή επανάληψη του ’21. Οι περισσότεροι έπαιξαν το παιχνίδι «σβηστά», χωρίς να έχουν πρόθεση να εκτεθούν και μιλούσαν άκρως διπλωματικά. Ο Μπάρτζης ήταν εκείνος που εκμεταλλεύτηκε το καθετί, και το παραποίησε, με αποτέλεσμα να «καίγονται» παίκτες.

Όταν ήσουν μόνος στον Άγιο Δομίνικο, έκλαψες κάποιο βράδυ που σκεφτόσουν την Βρισηίδα;

Σ: Ναι, μου έλειπε πάρα πολύ. Και μπροστά στην κάμερα λύγισα όταν την σκεφτόμουν και μιλούσα για εκείνη. Ήταν πολύ έντονα τα συναισθήματα και η φόρτιση.

Βρισηίδα, όταν τον έβλεπες να υποφέρει και να δέχεται επιθέσεις, πώς αντιδρούσες;

Β: (γελάει) Νευρίαζα, ήθελα αν τον υποστηρίξω πολλές φορές και το έκανα μέσω των social, εκεί έγραφα ουσιαστικά ό,τι θα έλεγα, αν ήμουν εκεί. Ήθελα να φέρω ορισμένα θέματα στο Συμβούλιο, που κανείς δεν ήθελε να αναφέρει, γιατί οι περισσότεροι απλά περιμένουν να περάσει η εβδομάδα και να πάρουν τα χρήματά τους, δεν έπαιζαν το παιχνίδι.

Σε ποια στιγμή θα έμπαινες μπροστά, αν ήσουν μέσα;

 

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας γάμος

 

B: Όταν είπε ο Νίκος Μπάρτζης ότι: «Ο Σπύρος μου κάνει πόλεμο γιατί φοβάται μην ανοίξω το στόμα μου». Του απάντησα κιόλας μέσω Twitter, χωρίς να υπολογίζω ότι είναι μέρα ψηφοφορίας: «Μάλλον εσύ φοβάσαι μην ανοίξει το στόμα του ο Σπύρος και πει αυτά που ξέρει, γι’ αυτό θες να τον διώξεις».Τσαντίστηκα γιατί προκαλούσε και προσπαθούσε να τον παρουσιάσει σαν «κακό». Γενικά πάντως δεν χρειαζόταν τη βοήθειά μου, μπορούσε να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Το μετάνιωσες τελικά που έφυγες;

Β: Όχι, γιατί είχα πολλά θέματα υγείας που θα «έβγαιναν» κάποια στιγμή, δεν θα άντεχα πάνω από μήνα. Καλύτερα που έφυγα, και ο κόσμος με θυμάται από το πρώτο Survivor που ήμουν.

Ποιον βλέπετε για νικητή;

Β: Εγώ στήριζα την Σταυρούλα, αλλά…

Σ: Μακάρι να το πάρει ο Σάκης τώρα.

Όταν βγήκε ο Σπύρος και άρχισε να σου περιγράφει συμπεριφορές, άλλαξες γνώμη για κάποιον παίκτη;

Β: Όχι, τα είχα καταλάβει όλα! Είμαι δύο βήματα μπροστά και «διάβαζα» πολύ καλά τους χαρακτήρες. Όταν βγήκε ο Σπύρος και άρχισε να μου τα λέει, ήμουν σίγουρη και απλά μου επιβεβαίωσε πράγματα που ήξερα!

Ήσουν 24 φορές προτεινόμενος, 12 πέρσι και άλλες τόσες φέτος. Υποψιαζόσουν ότι κάποια στιγμή δεν θα τη… γλιτώσεις;

Σ: Μετά τη δέκατη φορά έλεγα ότι δυσκολεύουν τα πράγματα. Κάποια στιγμή πίστεψα ότι θα έσπαγα το δικό μου ρεκόρ αλλά τελικά δεν τα κατάφερα.

Πώς ήταν τα συναισθήματα όταν ξαναβρεθήκατε;

Σ: Ήταν μοναδικά, πρώτα απ’ όλα μου έκανε έκπληξη στο αεροδρόμιο. Μιλάγαμε στο τηλέφωνο, μου έλεγε ότι με περιμένει στο σπίτι και ξαφνικά τη βλέπω μπροστά μου! Τρελάθηκα!

Β: Χάρηκα πολύ, τον περίμενα πώς και πώς, συγκινήθηκα και είπα: «Επιτέλους τελείωσαν τα βάσανα και θα ξεκινήσουμε τη ζωή μας».

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνατε;

Σ: Μου είχε κανονίσει τραπέζι-έκπληξη και πήγαμε να φάμε σε ένα μαγαζί φίλων μας.

Β: Μετά ξεκινήσαμε την καθημερινότητά μας, ο Σπύρος γύρισε στο φαρμακείο…

Σ: Ένιωθα ότι κοιμόμουν και όλο αυτό που έζησα στο παιχνίδι ήταν ένα όνειρο. Ήταν λες και ξύπνησα στην κανονική μου ζωή, στη δουλειά μου και δίπλα στη γυναίκα μου, σε όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους.

Το σπίτι που ετοιμάζατε έχει ολοκληρωθεί;

Σ: Μέχρι τον Σεπτέμβρη θα έχουν τελειώσει οι εργασίες, επιστρέφοντας είδα ότι τις είχε προχωρήσει η Βρισηίδα, και μάλιστα με προσωπικά της έξοδα, μαζί με την αδερφή μου. Είναι φοβερή η γυναίκα μου, έκανε πολλά πράγματα μόνη της!

Γάμο θα δούμε;

Σ: Τώρα πια είναι μονόδρομος, δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς! (γέλια)

Αν σας έλεγαν πριν από δύο χρόνια ότι σε αυτό το διάστημα θα βρίσκατε έναν άνθρωπο και θα πηγαίνατε για γάμο, θα το πιστεύατε;

 

Βρισηίδα Ανδριώτου - Σπύρος Μαρτίκας survivor all star

 

B: Γιατί όχι; Έχω μεγαλώσει σε μια αγαπημένη οικογένεια με αρχές, μία μαμά στο σπίτι και έναν πατέρα που έπαιζε κάθε φορά μαζί μας, όταν γύριζε από τη δουλειά. Ξέρω ότι, πέρα από γυναίκα καριέρας, είμαι νοικοκυρά και φροντίζω πολύ τον σύντροφό μου, οπότε πίστευα ότι θα βρεθεί κάποιος να με εκτιμήσει. Βέβαια δεν περίμενα να τον βρω στο Survivor.

Σ: Εγώ όχι, είχα την εντύπωση ότι θα πορευόμουν μόνος μου. Πού να το φανταστώ; Αλλά η σχέση που έχουμε τώρα δεν συγκρίνεται με τίποτα και δεν την αλλάζω, έχει αξία ανεκτίμητη.

Η δημιουργία οικογένειας είναι στα σχέδιά σας;

Σ: Τρία παιδιά θέλει! Εγώ της λέω να ξεκινήσουμε, και όταν κουραστεί σταματάμε.

Πριν είπες ότι ο Σπύρος έπαιζε έναν ρόλο στο παιχνίδι. Σε προβλημάτισε το γεγονός ότι κάποια στιγμή μπορεί να το κάνει και στη δική σας σχέση;

Β: Όχι, γιατί έχω γνωρίσει τον Σπύρο μέσα και έξω από το Survivor. Στο παιχνίδι ήταν σωστός και έντιμος, απλά υπερέβαλε ορισμένες φορές γιατί συνέβαιναν πολλά και έπρεπε να πάρει θέση. Δεν είναι ηθοποιός, στη ζωή του επίσης είναι έντιμος και σωστός, άρα δεν παίζει κάποιο ρόλο -γιατί δεν υπάρχει λόγος. Είναι απόλυτα ο εαυτός του μαζί μου και με τους φίλους του, έχει αρχές, είναι gentleman.

Εφόσον λες ότι είναι gentleman, ποια κίνησή του σε «κέρδισε»;

Β: Θυμάμαι ότι είχαμε ένα ψάρι ανά δύο άτομα, κι εκείνος προτίμησε να μείνει νηστικός, μου έδωσε τη μερίδα του. Επίσης, μπορεί να ήμασταν σε διαφορετικές ομάδες, αλλά με βοηθούσε για να μην κουράζομαι με τις δουλειές -που δεν έκαναν οι περισσότεροι. Όταν κρύωνα μου έδινε την μπλούζα του, για να ζεσταθώ. Και επειδή περπατούσαμε ξυπόλυτοι, τα πόδια μου ήταν γεμάτα λάσπες, οπότε μου τα καθάριζε κάθε βράδυ, και μετά με πήγαινε αγκαλιά μέχρι το κρεβάτι μου για να μην περπατήσω. Έτσι είναι και στην έξω ζωή, δοτικός και πολύ ρομαντικός. Κάθε πρωί μου γράφει ένα σημείωμα με γλυκά λόγια και την υπογραφή του, για να το βρω όταν ξυπνήσω.

Η σχέση που έχετε, και το γεγονός ότι υπερασπίστηκες τον Σπύρο, σου κόστισε τη φιλία σου με την Ευρυδίκη;

Β: Δεν είναι αυτό που μου κόστισε τη φιλία μου με την Ευρυδίκη, το γεγονός ότι μίλησε με χυδαίους χαρακτηρισμούς για τον σύντροφό μου ήταν απλά το κερασάκι στην τούρτα.

Σπύρο, στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, θα κατέβεις στον Δήμο Κερατσινίου;

Σ: Θα μπορούσα να κατέβω, αλλά δεν θέλω να αφήσω τη δουλειά μου, γιατί θεωρώ ότι προσφέρω σημαντικό κοινωνικό έργο και δεν μπορώ να αφήσω μόνη της την αδερφή μου, της χρωστάω πολλά. Παρόλα αυτά στηρίζω τον Τάσο Μήτογλου, τον οποίο θεωρώ έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο, τίμιο και φίλο, με όρεξη για δουλειά. Του έχω αναπτύξει όλα τα σχέδια, τα όνειρα και τις προσδοκίες για την πόλη μου, και είμαι σίγουρος ότι θα τα υλοποιήσει.

Βρισηίδα ετοιμάζεις κάτι για την επόμενη χρονιά;

Β: Ετοιμάζουμε πολλά με τον Σπύρο. Να μπούμε πρώτα στο σπίτι μας και όλα θα γίνουν!

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα