Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒΟΜΒΑ: Αυτό είναι το μοντέλο που έχει δεσμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη...

ΒΟΜΒΑ: Αυτό είναι το μοντέλο που έχει δεσμό με τον Ντέμη Νικολαΐδη – Εγκεφαλικό η Βανδή

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Δέσποινα Βανδή με μια απλή, λιτή και απέριττη ανακοίνωση έκαναν γνωστό πως μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας χωρίζουν.

Το σοκ για όλους ήταν μεγάλο αλλά τα όσα έρχονται στο φως τις τελευταίες ημέρες είναι ακόμα πιο σοκαριστικά. Το μεσημέρι της Τρίτης έγινε γνωστό πως ο παλαίμαχος ίσως και να έχει βρει ξανά τον έρωτα στα μάτια μοντέλου του GNTM κι από τότε…δεν σταμάτησα να ψάχνω να μάθω ποια είναι και… μαντέψτε! Την βρήκα!

Ποιο μοντέλο του GNTM φλερτάρει με τον Ντέμη Νικολαΐδη

Μόνο στο Vanda’s blog του Youweekly.gr θα το διαβάσετε αυτό! Σας μεταφέρω πληροφορίες που μου έδωσε έγκυρη πηγή μου – πάντα όμως με επιφύλαξη! Μιλάμε για ένα κορίτσι που… είχε απασχολήσει αρκετά με την συμμετοχή του στο ριάλιτι! Όπως μου αποκάλυψε ο άνθρωπός μου η μελαχρινή οπτασία είχε συμμετάσχει στον τρίτο κύκλο του ριάλιτι που είχε πραγματοποιηθεί το 2018!

Οι κριτές ήταν το μοντέλο/επιχειρηματίας Βίκυ Καγιά, ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης, το μοντέλο Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο φωτογράφος Δημήτρης Σκουλός. Coach των διαγωνιζόμενων κοριτσιών είναι η Έλενα Χριστοπούλου και art director η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία έχει καταγωγή από Αρμενία άλλα μένει στην Αθήνα. Κέρδισε ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με το γερμανικό πρακτορείο Place Models, ένα εξώφυλλο στο περιοδικό InStyle, ένα μονοετές συμβόλαιο με την εταιρία καλλυντικών Dust + Cream και 50 χιλιάδες ευρώ.

Όπως καταλαβαίνετε, όμως, το θέμα είναι αρκετά προσωπικό και μέχρι στιγμής δεν θα σας αποκαλύψω όνομα… Μην ξεχνάμε πως υπάρχουν παιδιά…

Πηγή: Youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα