Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒασιλάκος: Χωρισμένος και ανανεωμένος! Επέστρεψε στην αγαπημένη του συνήθεια

Βασιλάκος: Χωρισμένος και ανανεωμένος! Επέστρεψε στην αγαπημένη του συνήθεια

Φέτος τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το ριάλιτι του Alpha, The Bachelor στο οποίο είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος θα έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στις υποψήφιες, εκείνη με την οποία και θα συνέχιζε την καθημερινότητά του, εκτός ριάλιτι.

Η τυχερή ήταν η Νικολέττα Τσομπανίδου, η οποία από την πρώτη στιγμή, είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον της προς το πρόσωπό του.

 

Δυστυχώς η σχέση τους δεν κατάφερε να προχωρήσει κι έτσι πρόσφατα το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του. «Με τον Παναγιώτη δεν είμαστε μαζί πλέον. Όταν βγήκαμε ήταν πάρα πολύ ενθουσιασμένος, ζήσαμε πολλές στιγμές μαζί, γνώρισα τους δικούς του αλλά δυστυχώς δεν είχε happy ending. Είμαστε φιλόδοξοι και έχουμε σχέδια για το μέλλον. Η κάθε σχέση κάνει τον κύκλο της. Ίσως αυτό. Δεν μετανιώνω για όσα έζησα, κρατάω μόνο τα καλά και κοιτάω μπροστά», δήλωσε πρόσφατα η Νικολέττα.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης αυτή την περίοδο αποφεύγει τις δηλώσεις που έχουν να κάνουν με την προσωπική του ζωή. Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το Battle of the Couples το οποίο και παρουσίαζε στον Alpha.

Πλέον, ο ίδιος έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, τον οποίο και αξιοποιεί με φίλους, κάνοντας τις αγαπημένες του δραστηριότητες.

Η οποία δεν είναι άλλη από το να παίζει μπάσκετ – Αυτή είναι η νέα του φωτό. Πάντα με στυλ!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα