Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒασίλης Χαραλαμπόπουλος για το περιστατικό με τη Σάσα Σταμάτη: «Δεν πήρα...

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για το περιστατικό με τη Σάσα Σταμάτη: «Δεν πήρα καμιά απόφαση, ενωμένοι όλοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Για την απόφαση του να μην ξεκινήσει η παράσταση που έδινε στο θέατρο «Ακροπόλ», αν δεν έφευγε η Σάσα Σταμάτη, μίλησε ο ηθοποιός Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο συνάντησαν οι δημοσιογραφικές κάμερες το βράδυ της Πέμπτης στο θέατρο «Ακροπόλ». Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για το σκηνικό με τη Σάσα Σταμάτη και την απόφασή του να μην αρχίσει η παράσταση αν η δημοσιογράφος δεν φύγει από το κοινό.

«Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί» αρκέστηκε να πει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ενώ ο Φάνης Μουρατίδης δεν έκανε καμία δήλωση!

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών» ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ζήτησε από τη Σάσα Σταμάτη μέσω μιας ευγενικής ταξιθέτριας να αποχωρήσει από την παράσταση «Κουρέας της Σεβίλλης», αλλιώς δεν θα έβγαινε να παίξει. Στην παράσταση σε σκηνοθεσία Σοφίας Σπυράτου πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Φάνης Μουρατίδης.

Πώς σχολιάστηκε η κίνηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου – «Η κυρία Σταμάτη κρίνεται από τις πράξεις της»

Στην κάμερα του «Ποιος είναι πρωινιάτικα» σχολιάστηκε το περιστατικό με τον Γιάννη Σπαλιάρα να αναρωτιέται πώς η Σάσα Σταμάτη συνεχίζει να πηγαίνει άνετη σε πρεμιέρες χωρίς ούτε μία συγγνώμη. Η Μαρία Κορινθίου είπε ότι δεν συμφωνεί με τη στάση της Σάσας Σταμάτη που διέκοψε την παράσταση του Ζαραλίκου. «Δεν ξέρω τι την έπιασε τη Σάσα, έκανε μεγάλη…». Ο Κονδυλάτος είπε ότι είναι απαράδεκτο να μην δίνουμε δεύτερη ευκαιρία: «μην κρίνεις για να μην κριθείς».

Η Βίκυ Κάβουρα δηλώνει σοκαρισμένη με αυτά που γίνονται και με τους ανθρώπους τελευταία. Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος είπε ότι σέβεται τη θέση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου με τον οποίο έχει συνεργαστεί αλλά «δεν μπορώ να δικάσω κανέναν άνθρωπο. Η κυρία Σταμάτη κρίνεται από τις πράξεις της. Καλές και κακές. Δεν είμαι δικαστής».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα