Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒασίλης Καρράς: Όταν τραγουδούσε «Μακεδονία ξακουστή» σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε το...

Βασίλης Καρράς: Όταν τραγουδούσε «Μακεδονία ξακουστή» σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε το 2018 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Βασίλης Καρράς πέθανε το απόγευμα της Κυριακής (24/12). Τον τελευταίο καιρό έδινε τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ τις τελευταίες μέρες είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό και νοσηλευόταν. Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κοκκινοχώρι Καβάλας, κάτι που ήταν και η τελευταία του επιθυμία.

Με αφορμή τον θάνατό του, πολλά βίντεο από την πορεία του γίνονται viral από χθες με τον κόσμο να θυμάται πολλά από όσα έχει κάνει και έχει πει. Γέννημα – θρέμμα Μακεδόνας, το 2018 ο γνωστός καλλιτέχνης είχε πάρει θέση με αφορμή τα συλλαλητήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για την «Συμφωνία των Πρεσπών» που είχε βγάλει στον δρόμο χιλιάδες κόσμου τότε.

Τα ξημερώματα της 22ας Ιανουαρίου του 2018 ο Βασίλης Καρράς ξεσήκωσε τους θαμώνες του Stage Live που τραγουδούσε τότε στην Θεσσαλονίκη με το «Μακεδονία Ξακουστή». «Ένα μήνυμα μόνο, η Μακεδονία είναι εδώ», είχε πει εν μέσω αποθέωσης ο λαϊκός τραγουδιστής εκείνο το βράδυ μετά την διαδήλωση στην Θεσσαλονίκη και ένα βράδυ πριν πάρει την σκυτάλη η Αθήνα.

Θυμηθείτε το βίντεο:


Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα