Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒανδή – Μπισμπίκης: Τα έφτιαξαν πολύ πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου –...

Βανδή – Μπισμπίκης: Τα έφτιαξαν πολύ πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου – Όλο το παρασκήνιο

Έναν όμορφο έρωτα φαίνεται πως ζουν ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή. Μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, η τραγουδίστρια έχει σταματήσει να κρύβεται, παρόλο που τα προσωπικά της θέλει να τα κρατάει εκτός της showbiz, καθώς μην ξεχνάμε πως έχει και δυο παιδιά.

Βέβαια, σύμφωνα με δημοσίευμα το ειδύλλιο ανάμεσα στους δυο καλλιτέχνες αναπτύχθηκε πολύ πριν βγει η ανακοίνωση πως Δέσποινα – Ντέμης χώρισαν οριστικά.

Έπρεπε όμως πρώτα να βγει το διαζύγιο, να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες και να αποκατασταθούν οι χαμένες ισορροπίες ώστε να καταφέρουν οι δυο τους να μπορούν να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο κέντρο της Αθήνας. Από την κάθοδό τους στην Ερμού για ψώνια και μετά για ποτό στο αγαπημένο μπαρ στην είσοδο της Πλάκας, έως τη βόλτα τους σε γνωστό στέκι του ηθοποιού στα Εξάρχεια, ήταν αρκετή μια εβδομάδα για να λυθεί το μυστήριο και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, να γίνει πλέον γνωστό ότι είναι ζευγάρι.

Είχε, βέβαια, προηγηθεί και η κοινή τους περιήγηση σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας που δεν ήταν και τόσο συμπτωματική, αφού και οι δύο φρόντιζαν να τροφοδοτούν το Instagram με άμεση ανταπόκριση από τις πληγείσες περιοχές.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, η έντονη ομίχλη είχε σχεδόν σκεπάσει τα στούντιο ΚΑΠΠΑ στα Σπάτα, αλλά αυτό δεν έκανε τους κατοίκους στο Διαφάνι – το χωριό που διεξάγονται τα γεγονότα στις «Άγριες Μέλισσες» – να σταματήσουν, αφού τα γυρίσματα επιβαλλόταν να ολοκληρωθούν μέχρι αργά το βράδυ. Την ίδια ακριβώς στιγμή, σε ένα γειτονικό στούντιο οι μουσικές και τα γέλια δεν έλεγαν να κοπάσουν στο J2US.

Πως ξεκίνησαν όλα ανάμεσα σε Δέσποινα Βανδή – Βασίλη Μπισμπίκη

Έτσι γνωρίστηκαν Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης

 

Κάπως έτσι λέγεται ότι ξεκίνησαν όλα, από τα στούντιο ΚΑΠΠΑ, όπου γράφτηκε το πρώτο κεφάλαιο μια ισχυρής φιλίας, που όλα δείχνουν ότι έχει εξελιχθεί σε έναν μοιραίο έρωτα και μια κοινή συνεύρεση που κρύβει πολλαπλές συμπτώσεις.

Δεν ήταν τυχαίο πως την περασμένη άνοιξη τόσο η Δέσποινα Βανδή για τις ανάγκες του «My Greece», όσο και ο Βασίλης Μπισμπίκης για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι» βρίσκονταν στην Κρήτη την ίδια περίοδο. Τα Χανιά και ο Ψηλορείτης δεν ήταν μόνο το ιδανικό σκηνικό για τα νέα τηλεοπτικά πλάνα της τραγουδίστριας, αλλά και το καταφύγιο δυο ανθρώπων που πάσχιζαν να κουμαντάρουν με τον δικό τους τρόπο τα αδιέξοδά τους.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, καταλυτικό ρόλο στη νέα γνωριμία, που τείνει να εξελιχθεί στη νέα μεγάλη ιστορία πάθους, έπαιξε το έντονο ενδιαφέρον που έκρυβε πάντα η Δέσποινα Βανδή για την υποκριτική. Η ανάγκη της, λοιπόν, να ζητήσει επιπλέον συμβουλές από τον ηθοποιό Βασίλη Μπισμπίκη αναφορικά με τις υποκριτικές τεχνικές και τα σχέδια που είχε στο μυαλό της για μεγάλα μιούζικαλ, έγιναν η αφορμή για περαιτέρω συζητήσεις στο σπίτι του ηθοποιού στο κέντρο της Αθήνας, αφού η μετακόμιση από τη συζυγική εστία λέγεται ότι συνέπεσε με τη γνωριμία τους.

Εξ ου και ότι οι φήμες για απανωτές συναντήσεις της Δέσποινας Βανδή στο νέο σπίτι του ηθοποιού στο κέντρο δεν ήταν καπνός χωρίς φωτιά, όσο και αν οι φίλα προσκείμενες στον ηθοποιό πηγές ισχυρίζονταν ότι η τραγουδίστρια επισκεπτόταν τον χώρο του για να συναντήσει τον κολλητό του φίλο.

Η Δέσποινα Βανδή ήθελε άλλωστε να κάνει και στροφή στην καριέρα της, καθώς είχε κουραστεί από τα απανωτά ξενύχτια, ενώ το 2013 είχε τινάξει τη συνεργασία της με τον Νότη Σφακιανάκη στον αέρα, με αφορμή τις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή. Την κίνηση αυτή είχε προσέξει ο πάντοτε ευαίσθητος με την πολιτική Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος έκτοτε ενέταξε τη Δέσποινα Βανδή στα δημόσια πρόσωπα που θα εκτιμούσε για πάντα.

Όλα αυτά έπαιξαν τον δικό τους θετικό ρόλο στη σειρά διαρκών συναντήσεων, που όπως φαίνεται, δεν άργησαν να εξελιχθούν αρχικά σε φιλία και τελικά σε δυνατό έρωτα…

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα