Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒίκυ Καγιά: Καυτή και στιλάτη εμφάνιση – Με δερμάτινο μίνι φόρεμα

Βίκυ Καγιά: Καυτή και στιλάτη εμφάνιση – Με δερμάτινο μίνι φόρεμα

Βίκυ Καγιά: Η fashion expert, βρέθηκε στην Κύπρο και δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες της, όπου φοράει ένα μίνι δερμάτινο φόρεμα.

H Βίκυ Καγιά μοιράζεται πολύ συχνά στιλιστικά tips μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Εμπνευσμένα looks για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε περίσταση έτσι ώστε να παίρνουμε ιδέες για κομψές εμφανίσεις. Αυτή τη φορά όμως δεν προχώρησε σε κάποια συμβουλή μόδας, όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό.

H Βίκυ Καγιά έβγαλε δύο selfies από το δωμάτιο του ξενοδοχείου της και το καλλίγραμμο κορμί της έκλεψε τις εντυπώσεις. Φορώντας ένα δερμάτινο μίνι φόρεμα στο χρώμα της σοκολάτας αποθεώθηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

 «Βασανίστηκα τρεις μήνες μέχρι να αποφασίσω να αποχωρήσω από το GNTM»

Στο μεταξύ η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίν» για τον νέο κύκλο του GNTM, τον οποίο φέτος παρακολουθεί ως τηλεθεάτρια.

«Τους καμαρώνω και τους απολαμβάνω στο GNTM. Ο αποχωρισμός είναι αποχωρισμός, με συγκινεί το ενδιαφέρον του κόσμου. Βασανίστηκα, τρεις μήνες πήγαινα κι ερχόμουνα μέχρι να το αποφασίσω.

Τρέχοντας θα πάω για guest. Δεν βλέπω μέτρο σύγκρισης με την Ισμήνη, ο εαυτός της είναι η κοπέλα κι εγώ ήμουν ο εαυτός μου», είπε χαρακτηριστικά.

πηγή pagenews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα