Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒίκυ Κάβουρα: Με αποκαλυπτικό μαγιό και κορμί δίχως ίχνος κυτταρίτιδας

Βίκυ Κάβουρα: Με αποκαλυπτικό μαγιό και κορμί δίχως ίχνος κυτταρίτιδας

Μια κούκλα η Βίκυ Κάβουρα στις πρώτες της φωτογραφίες με μαγιό για το φετινό καλοκαίρι. Η πρώτη της στάση δεν ήταν η Μύκονος αλλά το Ναύπλιο. Εκεί την απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός με ένα υπέροχο μπικίνι σε μωβ απόχρωση και ένα κορμί το κάτι άλλο. Η Βίκυ Κάβουρα είναι από τις ηθοποιούς που ακόμη και στις φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει στο Instagram δεν χρησιμοποιεί κανένα είδος φίλτρου.
Φυσική και αψεγάδιαστη η Βίκυ Κάβουρα ξέρει πώς να διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της.

«Έχω κάνει πολλές υπερβολές στο βωμό του fitness: υπήρχε περίοδος που πήγαινα δύο φορές την ημέρα στο γυμναστήριο –και μάλιστα με χαρά– και έτρωγα κοτόπουλο και σαλάτα 6 ημέρες την εβδομάδα για 2 χρόνια. Είναι περιττό να πω ότι ήταν τραγικό και δεν πρέπει να το κάνει κανείς. Τώρα τρώω τα πάντα (εκτός από κοτόπουλο με σαλάτα). Όταν βλέπω, πλέον, ότι ανεβαίνει λίγο ο δείκτης της ζυγαριάς, ποιοτικά δεν αλλάζω κάτι στη διατροφή μου, απλώς μειώνω λίγο την ποσότητα, κυρίως το βράδυ», έχει πει η ίδια.

Βίκυ Κάβουρα

Η ηθοποιός Βίκυ Κάβουρα δημοσίευσε την πιο αισθησιακή της φωτογραφία.Η ηθοποιός διαθέτει την απόλυτη φυσική ομορφιά, που φαίνεται, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ακόμα κι όταν είναι φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή φίλτρων, συνεχίζει να είναι ακόμα μία κούκλα. Είναι μία από τις πιο αισθnσιακές γυναίκες, που η ομορφιά τους είναι τόσο αφοπλιστική, που σου κόβει την ανάσα. Βίκυ Κάβουρα

 

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα