Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒίκυ Κάβουρα: Η φωτογράφιση στο μπάνιο της που ΔΙΕΛΥΣΕ το Instagram!

Βίκυ Κάβουρα: Η φωτογράφιση στο μπάνιο της που ΔΙΕΛΥΣΕ το Instagram!

Η Βασιλική Κάβουρα, όπως είναι το βαφτιστικό της, διαθέτει την απόλυτη φυσική ομορφιά, που φαίνεται, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ακόμα κι όταν είναι φυσική, χωρίς ίχνος μακιγιάζ ή φίλτρων, συνεχίζει να είναι ακόμα μία κούκλα. Είναι μία από τις πιο αισθnσιακές γυναίκες, που η ομορφιά τους είναι τόσο αφοπλιστική, που σου κόβει την ανάσα!

Η Βίκυ Κάβουρα είναι μία από τις πιο όμορφες και ταλαντούχες γυναίκες της γενιάς της. Υπήρξε πρώην αθλήτρια του kick boxing και γενικά λατρεύει εκτός από την υποκριτική και την γυμναστική. Είναι ένα άτομο που σίγουρα μας προκαλεί θαυμασμό και με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και με την δυναμικότητά της.

βικυ καβουρα,βίκυ κάβουρα,βικυ καβουρα ηλικια,βικυ καβουρα εκπομπη

Πρόσφατα λοιπόν σε ερώτηση που έγινε μέσω Instagram, η Βίκυ αποκάλυψε πως δεν είναι ελεύθερη, ούτε νιώθει, καθώς λόγω καραντίνας δεν μπορεί να βγαίνει έξω και εύχεται να μπορεί στο μέλλον!

Την Σπαρτιάτισσα Βίκυ Κάβουρα είχαμε συνηθίσει να την βλέπουμε στο πλευρό του Νίκου Κοκλώνη στην συμπαρουσίαση του φαντασμαγορικού show «J2US» ωστόσο φέτος η συνεργασία τους έληξε κάπως άδοξα. Γι’ αυτό το γεγονός αλλά και για άλλα πολλά είχε μιλήσει στην εκπομπή «Πρωινό» η γνωστή ηθοποιός.

Αρχικά αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, γεγονός το οποίο την έχει επηρεάσει ψυχολογικά.

«Περνάω από τις πιο δύσκολες φάσεις ψυχολογικά της ζωής μου. Πέρσι δεν είχα δει πώς είναι να είσαι χαλαρός. Φέτος το εμπέδωσα, ας τελειώνουμε!» είπε ενώ αρνήθηκε να συζητήσει για την πρόταση του ΣΚΑΪ για δουλειά, επειδή όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «είναι γρουσουζιά.»

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα