Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒάσω Γουλιελμάκη: Επικό throwback από την ηθοποιό στο Instagram-Απίστευτη ευλυγισία…

Βάσω Γουλιελμάκη: Επικό throwback από την ηθοποιό στο Instagram-Απίστευτη ευλυγισία…

Η Βάσω Γουλιελμάκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 27 Φεβρουαρίου του 1970 και είναι μία πολύ ταλαντούχα και αγαπημένη ηθοποιός στο κοινό. Κατά την παιδική της ηλικία ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική και αυτή η δραστηριότητά την οδήγησε στην επιθυμία να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό.

Όμως τελικά την κέρδισε ο χώρος του θεάματος και αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, όπου και πέρασε. Μετά την αποφοίτηση της μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα όπου και κατοικεί μέχρι σήμερα.

βάσω γουλιελμάκη, βάσω γουλιελμάκη σύζυγος, βάσω γουλιελμάκη χρήστος γιάνναρης, βάσβ γουλιελμάκη διαζύγιο, βάσω γουλιελμάκη αδέρφια, βάσω γουλιελμάκη ηλικία, βάσω γουλιελμάκη αλαφούζος, βάσω γουλιελμάκη σχέση, βάσω γουλιελμάκη ηθοποιός, βάσω γουλιελμάκη άριελ κωνσταντινίδη

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε μέσα από τη παιδική σειρά της ΕΡΤ2, Κάπου κάπως κάποτε 1988, έπειτα στην σειρά «Το Φάντασμα» όπου είχε ένα μικρό ρόλο. Ακολούθησαν δυο guest εμφανίσεις στις σειρές Οι Απαράδεκτοι και «Εξ αδιαιρέτου».

Το 1992 συμμετείχε σε τρία επεισόδια της σειράς Ανατομία ενός εγκλήματος. Οι πρώτοι της πρωταγωνιστικοί ρόλοι της ήρθαν στις σειρές Βανίλια σοκολάτα και Κωστής Παλαμάς. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την σειρά Ο κακός βεζίρης ως Πολυξένη Αρχοντάκη.

Ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις με πιο γνωστές αυτές στις σειρές Κωνσταντίνου και Ελένης, Το Κόκκινο Δωμάτιο και Στο Παρά 5.

Η πολυαγαπημένη και κούκλα ηθοποιός λοιπόν ανέβασε στο Instagram μία πολύ γλυκιά φωτογραφία από την παιδική της ηλικία όπου φαίνεται φανερά το ταλέντο της στη ρυθμική γυμναστική, καθώς και πώς έχει καταφέρει να χτίσει αυτό το ατελείωτο κορμί που διατηρεί μέχρι και σήμερα!

Δείτε εδώ:

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα