Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΒάσια Λόη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση 13 χρόνια μετά την αποχώρηση από την...

Βάσια Λόη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση 13 χρόνια μετά την αποχώρηση από την τηλεόραση (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνε 13 ολόκληρα χρόνια από τότε που η Βάσια Λόη είπε το τελευταίο «Καλό μεσημέρι» στους τηλεθεατές, κλείνοντας την μικρή πορεία της στην τηλεόραση.

Η πρώην παρουσιάστρια συμμετείχε σε σειρά μεσημεριανών εκπομπών τη δεκαετία 2000-2010, με τελευταία το «Μεσημεριανό Express» στο Alter (2009-2011).

Έκτοτε και μετά τον γάμο της με τον εφοπλιστή Νικόλα Μαδιά, η Βάσια Λόη έχει επιλέξει να απέχει συνειδητά από τα τηλεοπτικά δρώμενα και να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στην οικογένεια και στην προσωπική της ζωή, εστιάζοντας στην ανατροφή των παιδιών της.

Δεκατρία χρόνια μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση, οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών εντόπισαν την παρουσιάστρια σε κοσμική της έξοδο το βράδυ του Σαββάτου και της ζήτησαν μία δήλωση αναφορικά με το ενδεχόμενο να τη δούμε ξανά στο τιμόνι ενός τηλεοπτικού project.

«Όχι, δεν υπάρχει το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην τηλεόραση. Είμαι πάρα πολύ καλά, έχω τα παιδάκια μου, μεγαλώνω τους γιους μου. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, πολύ ευτυχισμένη», απαντά η Βάσια Λόη, υπογραμμίζοντας πως έχει κλείσει οριστικά αυτό το κεφάλαιο για την ίδια.

«Είχαν γίνει κατά καιρούς πολλές τηλεοπτικές προτάσεις αλλά ήμουν κατηγορηματική. Δεν θέλω να δουλέψω ξανά», έκλεισε τις δηλώσεις της στους ρεπόρτερ η Βάσια Λόη, διαψεύδοντας οποιαδήποτε φήμη είχε κυκλοφορήσει για την ίδια το προηγούμενο διάστημα.

Πάτα ΕΔΩ για να δεις το βίντεο

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα