Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑυτός 49 κι εκείνη... - Πόσο χρονών είναι η νέα σύντροφος του...

Αυτός 49 κι εκείνη… – Πόσο χρονών είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Ντέμης Νικολαΐδης, καθώς πλέον βρίσκεται σε σχέση με τη Φανή Σπυριδάκη. Μέσα από φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, οι δυο τους φαίνεται πως περνάνε πολύ ευχάριστα και απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου.

Ο πρώην άσσος των γηπέδων ετοιμάζεται σε λίγους μήνες να γίνει 49 ετών, καθώς γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου το 1973. Αυτό που μέχρι πρότινος ήταν άγνωστό είναι η ηλικία της Φανής Σπυριδάκη.

Ο πρώην άσσος των γηπέδων ετοιμάζεται σε λίγους μήνες να γίνει 49 ετών, καθώς γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου το 1973. Αυτό που μέχρι πρότινος ήταν άγνωστό είναι η ηλικία της Φανής Σπυριδάκη.

Το Athensmagazine.gr έψαξε και ανακάλυψε πως η επιχειρηματίας είναι γεννημένη στις 10 Φεβρουαρίου το 1980. Έτσι το ζευγάρι έχει 7 χρόνια διαφορά ηλικίας. Σημειώνεται πως η Δέσποινα Βανδή περνούσε 4 χρόνια τον Ντέμη Νικολαΐδη, καθώς είναι γεννημένη το 1969.

Φανή Σπυριδάκη - Ντέμης Νικολαΐδης:

 

Ποια είναι η Φανή Σπυριδάκη;

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης αλλά μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε υποκριτική στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και Θεατρικές Σπουδές και Επικοινωνία στη Σορβόννη, ενώ έχει εργαστεί ως ηθοποιός, μεταφράστρια και βοηθός σκηνοθέτη στην τηλεόραση, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Μέχρι πρόσφατα, μεταδιδόταν σε επανάληψη από το Mega, η κωμική σειρά Singles, όπου η Φανή Σπυριδάκη υποδυόταν την «Λουίζα».

Το 2012 ίδρυσε το Κέντρο Λογοτεχνικών Εκδηλώσεων στην Αθήνα, τόπο συνάντησης και ανάδειξης του έργου των σύγχρονων Ελλήνων συγγραφέων. Πνεύμα ανήσυχο και μαχητικό, ανέπτυξε έντονη ακτιβιστική δραστηριότητα για τη βελτίωση της πόλης στην οποία έχει επιλέξει να ζει και να εργάζεται. Οι κοινωνικές και πολιτικές της ανησυχίες την οδήγησαν να δεχτεί το 2014 την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη που τότε ήταν αρχηγός στο Ποτάμι, να είναι υποψήφια ευρωβουλευτής.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα