Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη; Συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου,...

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Ελεωνόρας Ζουγανέλη; Συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, χωρισμένος με δυο παιδιά!

Η είδηση για τους τίτλους τέλους στον γάμο της Ελεονώρας και του Σπύρου Δημητρίου έγινε γνωστή τον περασμένο Φεβρουάριο, ωστόσο η διάσταση ανάμεσά τους υπήρχε καιρό και συγκεκριμένα από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ζούσαν μακριά ο ένας από τον άλλο! Σχετικές αποκαλύψεις άλλωστε έκανε και ο πατέρας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, Γιάννης, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν τελευταία στα δημοσιογραφικά γραφεία, όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η δημοφιλής ερμηνεύτρια έχει έρθει πολύ κοντά πλέον με γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος συνεργάζεται με την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, Χαμογέλα και Πάλι!

Τι τρέχει με την Ελεονώρα Ζουγανέλη και τον Νίκο Συρίγο

Ο Νίκος Συρίγος είναι επίσης διαζευγμένος και πατέρας δυο παιδιών. Η γνωριμία της Ελεονώρας και του Νίκου έγινε μέσω της δουλειάς του, καθώς της είχε πάρει μια συνέντευξη πριν από λίγα χρόνια, διατηρώντας έκτοτε μια φιλική επαφή μαζί της.


Μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας, ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso, τους δόθηκε η αφορμή να πλησιάσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον, με ορισμένους ανθρώπους από το περιβάλλον τους να κάνουν πλέον λόγο για μια τρυφερή φιλία ανάμεσά τους με πολλές προοπτικές εξέλιξης σε κάτι πολύ πιο βαθύ και ουσιαστικό.

Ο Σπύρος Δημητρίου “έσπασε” τη σιωπή του για το διαζύγιο με την Ζουγανέλη
Ο Σπύρος Δημητρίου παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά το διαζύγιο και μίλησε για το τέλος στο γάμο του με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη με απόλυτη ειλικρίνεια, χωρίς ωστόσο να αναφέρει λεπτομέρειες.

«Είχα τρεις απώλειες σε τρία χρόνια, και ένα διαζύγιο. Για οποιοδήποτε λόγο και όσο ειρηνικό και να είναι, όπως είναι το δικό μου, για οποιονδήποτε λόγο και να συμβεί, είναι μια απώλεια. Είναι πένθος και αυτό. Οπότε εγώ θα μετρήσω τρεις. Η πιο συγκλονιστική απώλεια ήταν της μαμάς… Ήταν η μεγαλύτερη τελετή ενηλικίωσης που μπορεί να συμβεί σε άνθρωπο. Ακόμα και τώρα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Αυτά δεν ξεπερνιούνται ποτέ…» είπε αρχικά μιλώντας για τις απώλειες στη ζωή του.

«Τα διαζύγια πλέον είναι ο κανόνας. Αυτό εμένα με στενοχωρεί, ότι έπεσα κι εγώ στον κανόνα του “παντρεύονται όλοι και χωρίζουν”. Κρατώ ότι γίνεται να ξε-ερωτευτείς αλλά δε γίνεται να ξε-αγαπήσεις. Διατηρώ άριστες σχέσεις (Με την Ελεονώρα Ζουγανέλη), είναι μια σουπερ σταρ υπερταλαντούχα που τη θαυμάζω ακόμη πολύ και θα συνεχίσω να την επισκέπτομαι στις συναυλίες της.

Τη θαυμάζω όντως ως καλλιτέχνιδα πάρα πολύ. Τώρα, αν προσωπικά αν είχαμε κάποια θέματα και δεν προχώρησε… Πάντα φταίνε και οι δυο και κάνουν την αυτοκριτική τους και οι δυο. Στις συναισθηματικές σχέσεις δε μπορεί να αποδοθεί ποτέ δικαιοσύνη», είπε για το χωρισμό του από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Για το αν σκέφτεται να παντρευτεί ξανά: «Δε γνωρίζω αν θα κάνω δεύτερο γάμο, εδώ δεν ήξερα αν θα κάνω πρώτο. Πριν τον γάμο, δεν είχα καν συγκατοικήσει. Ευτυχώς τα έκανα έτσι γιατί αλλιώς, δε θα τα έκανα ποτε».

Έβγαλε ο ίδιος το διαζύγιο του; «Τα διαζύγια βγαίνουν πολύ εύκολα τώρα. Βγαίνουν και μέσω ίντερνετ».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα