Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑυτοί είναι οι επώνυμοι με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google το 2020...

Αυτοί είναι οι επώνυμοι με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google το 2020 για το στιλ τους!

Και μπορεί το 2020 όλοι να αισθανόμαστε ότι μείναμε μέσα σχεδόν το μεγαλύτερο διάστημα, υπήρχε μία περίοδος στις αρχές του έτους και συγκεκριμένα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, που οι διάσημοι μπορούσαν να βγουν έξω και να παρευρεθούν σε μεγάλες κοινωνικές συγκεντρώσεις.

Στις κορυφαίες αναζητήσεις του 2020 στη Google, σύμφωνα με την έρευνα Year In Search, όσον αφορά το στiλ των διάσημων τους τελευταίους 12 μήνες βρίσκονται, μεταξύ άλλων, οι τραγουδιστές Χάρι Στάιλς και Μπίλι Άιλις.

Για πρώτη φορά εμφανίζεται επίσης στη λίστα ο Lil Nas X και το λαμπερό ροζ κοστούμι Versace το οποίο φορούσε στην τελετή απονομής των Grammy.

Μια άλλη εμφάνιση τη βραδιά Grammy που απαντάται στη λίστα είναι η Μπίλι Άιλις και το μαύρο και πράσινο σύνολο Gucci από το κεφάλι μέχρι τα πόδια, συνδυασμένο με μάσκα Gucci.

Η Lizzo φιγουράρει επίσης στη λίστα για την ενδυματολογική της επιλογή στο στάδιο σε ένα παιχνίδι των Lakers τον Δεκέμβριο του 2019.
Παρ’ ότι ήταν ένα φαινομενικά απλό απλό μαύρο φόρεμα τύπου t-shirt, το οποίο στο πίσω μέρος άφηνε ακάλυπτα μέρη του σώματος, πυροδότησε μια διαδικτυακή συζήτηση που συνεχίστηκε το 2020.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα και το πρόσφατο εξώφυλλο της Vogue, για το οποίο φωτογραφήθηκε ο Χάρι Στάιλς φορώντας ένα φόρεμα Gucci με βολάν.
Άλλες διασημότητες στη λίστα είναι οι J.Lo και Shakira για την εμφάνιση στο ημίχρονο του Superbowl, ο Travis Scott ντυμένος ως μπάντμαν, η Μελάνια Τραμπ και η αδερφή της Μάιλι Σάιρους, Νόα Σάιρους για τις streetstyle ενδυματολογικές επιλογές της.

Αναλυτικά η λίστα με τους δέκα διάσημους με τις περισσότερες αναζητήσεις για το στιλ τους το 2020:

Noah Cyrus
Maria Taylor
Lil Nas X (Grammy Awards)
Billie Eilish (Grammy Awards)
Lizzo
Jennifer Lopez (Super Bowl half time show)
Travis Scott (Batman)
Melania Trump
Harry Styles
Shakira (Super Bowl half time show)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα