Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑυτοί είναι οι Έλληνες influencers που έχουν τους περισσότερους fake Instagram followers...

Αυτοί είναι οι Έλληνες influencers που έχουν τους περισσότερους fake Instagram followers – Σάκης Ρουβάς και Ιωάννα Τούνη βρίσκονται στη λίστα

Πολλοί διάσημοι Έλληνες Instagramers, διαθέτουν έναν μεγάλο αριθμό followers στο προφίλ τους, τον οποίο μάλιστα βλέπουν συνεχώς να αυξάνεται. Πόσο αντιπροσωπευτική είναι όμως αυτή η εικόνα;

Μερικοί από τους πιο διάσημους Influencers της Ελλάδας, αποδείχτηκε μέσα από έρευνα της εταιρείας Fasthosts.co.uk, η οποία ανέλυσε τους δεκάδες λογαριασμούς, ότι έχουν ένα ποσοστό ψεύτικων followers. Παράλληλα ανακάλυψε εδώ ποιοι influencers έκαναν unfollow τον Κοψιάλη μετά τον σάλο.

Η Kylie Jenner έγινε η πρώτη γυναίκα που έφτασε τους 300 εκατομμύρια followers στο Instagram, με το ένα τρίτο των followers της να είναι ψεύτικοι. Τα αποτελέσματα δείχνουν επίσης ότι η Kylie και η Kendall Jenner και η Blake Lively έχουν τους μεγαλύτερους fake followers.

Τέσσερις από τους 25 διάσημους της λίστας με τους περισσότερους ύποπτους Instagram λογαριασμούς είναι από τη μουσική βιομηχανία.

Ρίχνοντας μία γρήγορη ματιά στους Instagram ακόλουθους των διασημότερων influencers του πλανήτη, διαπιστώνει κανείς ότι οι αριθμοί είναι σχεδόν τρομακτικοί.

Ποιο φιγουράρουν στην ελληνική λίστα;

Η Ιωάννα Τούνη, ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Ελένη Φουρέιρα έχουν τους περισσότερους fake followers στο Instagram με σχεδόν 25-37% ύποπτων λογαριασμών στο προφίλ τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως Έλληνες αθλητές παγκοσμίως φήμης όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και Γιάννης Αντετοκούμπο βρίσκονται στη λίστα (9η και 5η θέση) αλλά παρόλο το ποσοστό των ψεύτικων ακολούθων οι λογαριασμοί τους στο Instagram έχουν υψηλό ποσοστό συμμετοχής ακολούθων. Αυτό σημαίνει πως οι ακόλουθοί τους αλληλεπιδρούν με τα προφιλ κάνοντας likes, comments, shares κ.ά.

Αυτοί είναι οι Έλληνες influencers που έχουν τους περισσότερους fake Instagram followers

Πηγή: athensmagazine.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα