Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η Κατερίνα Στικούδη-Μάντεψε τι ΔΕΝ φόρεσε!

Αυτή τη φορά ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η Κατερίνα Στικούδη-Μάντεψε τι ΔΕΝ φόρεσε!

Είναι πολυτάλαντη και πολύ επιτυχημένη στην επαγγελματική της καριέρα ως τραγουδίστρια, ηθοποιός, παρουσιάστρια, επιχειρηματίας, πρώην μοντέλο και αθλήτρια της κολύμβησης. Πλέον παρουσιάζει με απόλυτη επιτυχία την πολύ επιτυχημένη και με μεγάλη τηλεθέαση εκπομπή μόδας, My Style Rocks, στο κανάλι του SKAI.

Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη. Η γυναίκα αυτή είναι ένας μύθος από μόνη της! Ξέρεις κανέναν Έλληνα, άντρα ή γυναίκα, που να μην ξέρει την Κατερίνα Στικούδη;

Η μελαχρινή καλλονή αποτελεί ανδρική φαντασίωση για όλους τους απανταχού άντρες.

Έχει κορμί λαμπάδα, φωτεινό χαμόγελο, απίστευτη κίνηση και φυσικά από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής.

Πρόκειται για μια εκρηκτική και άκρως ταλαντούχα προσωπικότητα, που σε κάνει να παραμιλάς όταν την κοιτάς. Η Κατερίνα Στικούδη είναι ένα ποπ ίνδαλμα, μία απίστευτη perfomer και μια εκρηκτική προσωπικότητα που τραβάει τα βλέμματα σαν μαγνήτης. Είναι το κάτι άλλο, μοιάζει με οπτασία όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή, ενώ σε μαγνητίζει όπως ο πάνθηρας τη λεία του.

Είναι μια κινούμενη αμαρτία, τι να κάνουμε! Κάθε μέρα βλέπουμε το σόου μόδας My Style Rocks, προκειμένου να την χαζεύουμε!

Είναι η αιτία που όλος ο αντρικός πληθυσμός ξεκίνησε να βλέπει εκπομπή για μόδα!

Λογικό, έτσι;

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα