Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑυτή είναι η νέα Αλεξανδράτου: Μετά το GNTM πουλάει Ροζ βίντεο της…...

Αυτή είναι η νέα Αλεξανδράτου: Μετά το GNTM πουλάει Ροζ βίντεο της… στο διαδίκτυο

Ήθελε να γίνει μοντέλο, το προσπάθησε πολύ, όμως τελικά άλλαξε καριέρα και προτίμησε τα… εύκολα χρήματα!

Την μάθαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων Next Top Model Ελλάδας. Μπορεί να μην πέρασε, αλλά έκανε αισθητή την παρουσία της και άφησε το στίγμα της!

Ο λόγος για την Αλιόνα Αμπράμοβα την γνωστή “έχω κάνει μόνο χείλη και τσίτος” η οποία κατάφερε να συγκεντρώσει έναν πολύ μεγάλο αριθμό followers στο instagram και το tiktok!

Βέβαια δεν μπόρεσε όλους αυτούς να τους μετασχηματίσει σε κέρδος αφού το κοινό της δεν βρήκε ανταπόκριση σε διαφημιστικές εταιρείες και περιορίστηκε σε ελάχιστα προϊόντα!

Έτσι άνοιξε ο δρόμος για το only fans. Μία διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία κάνει μεγάλη καριέρα η Τζούλια Αλεξανδράτου. Είναι μία πλατφόρμα στην οποία ζητάς συνδρομή από τους ακόλουθους για να δουν το περιεχόμενο που δημοσιεύεις!

Υπάρχει το δωρεάν περιεχόμενο πού είναι κάποιες φωτογραφίες και videos, “τυράκι” για το τι θα δουν αυτοί που θα πληρώσουν και το περιεχόμενο με πληρωμή, που όπως αντιλαμβάνεστε για να δώσει ο άλλος τα χρήματά του θα πρέπει να αξίζει.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έτσι κι αλλιώς έχει περάσει από τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου και δημοσιεύει ιδιαίτερα καuτό υλικό!

Όσο για την Λευκορωσίδα που ήθελε να κάνει καριέρα στο Next Top Model Ελλάδας περιμένουμε τους αναγνώστες να μας ενημερώσουν.

Μέχρι τότε δείτε πως είναι με και χωρίς φίλτρα…
Πηγή: koolnews.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα