Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑυτά τα τρία ζώδια θα έχουν εκρηκτικό σεξ το 2022

Αυτά τα τρία ζώδια θα έχουν εκρηκτικό σεξ το 2022

Το 2022 φέρνει χαρά και τύχη σε τρία ζώδια όσον αφορά τη σεξουαλική τους ζωή. Περισσότερο σεξ, καλύτερο σεξ, πιο πλούσια ερωτική ζωή τους υπόσχεται το 2022 και τους κλείνει… πονηρά το μάτι. Ωστόσο, μην ξεχνάτε ότι αυτό το θέμα αφορά και άλλα ζώδια, που μπορεί να σχετίζονται με αυτά τα τρία συγκεκριμένα. Το σεξ και η ερωτική ζωή παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στη διάθεση και την ψυχολογία μας, για αυτό και αυτά τα τρία ζώδια μας αφορούν όλους.

Γιατί αν δεν είμαστε ένας από αυτούς, μπορεί να είναι ο σύντροφός μας ή κάποιος που πραγματικά θέλουμε να μπει στη ζωή μας. Ας δούμε αναλυτικά τα 3 ζώδια που θα έχουν την πιο πιπεράτη σεξουαλική ζωή το 2022.

Κριός

Είναι ο κυνηγός του ζωδιακού κύκλου, οπότε όταν θέλει πραγματικά κάτι στο τέλος βρίσκει τον τρόπο να το κάνει δικό του. Ο αισθησιακός Κριός θα περάσει καλά στο κρεβάτι και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Ψάχνει για περιπέτεια μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα και είναι σίγουρο ότι ο/η σύντροφός του θα περάσει υπέροχα μαζί του. Τουλάχιστον για όσο αυτό κρατήσει!

Δίδυμοι

Αυτό το ζώδιο βαριέται εύκολα και γι’ αυτό αναζητά συνεχώς νέες περιπέτειες. Ειδικά στο κρεβάτι θέλει να πειραματιστεί για αυτό και όταν ο/η σύντροφός του ζητήσει κάτι διαφορετικό και απρόσμενο, συνήθως θα το κάνει ευχαρίστως. Επίσης ο ευφάνταστος Δίδυμος είναι το ζώδιο που δεν θα διστάσει να ζητήσει από το άλλο του μισό να δοκιμάσουν πράγματα που θα ανανεώσουν την ερωτική τους ζωή. Είναι ζώδιο του αέρα και του αρέσουν τα απρόβλεπτα πράγματα.

Τοξότης

Όσον αφορά το σεξ, το 2022 είναι σίγουρα η χρονιά του Τοξότη, καθώς είναι γνωστό ότι λατρεύει την περιπέτεια και θέλει να περνάει καλά σε όλους τους τομείς της ζωής του. Θέλει επίσης να μάθει νέα πράγματα και στόχος του είναι να τα τελειοποιήσει και να τα εξελίξει. Το σίγουρο είναι ότι ο δυναμικός Τοξότης ως ελεύθερο πνεύμα αναζητά συνεχώς νέες προκλήσεις και νέες εμπειρίες, γι’ αυτό μη διστάσετε να του προτείνετε να πειραματιστείτε μαζί.

Πηγή:okmag.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα