Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑυτά βλέπει ο Χεζόνια και πολιορκεί την Ιωάννα Μαλέσκου-Το μίvι της δεν...

Αυτά βλέπει ο Χεζόνια και πολιορκεί την Ιωάννα Μαλέσκου-Το μίvι της δεν έκρυψε ΤΙΠΟΤΑ!

Πριν… καλά καλά προλάβει να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα ο Μάριο Χεζόνια φαίνεται πως… βρήκε τον έρωτα στην παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου. Μπορεί όλα να ξεκίνησαν με ένα… απλό like στα social media, ωστόσο ο Κροάτης «άσος» του Παναθηναϊκού συνεχίζει την πολιορκία!

Πριν από λίγες μέρες είδαμε πως ξεκίνησε με ένα απλό like σε μία φωτογραφία που ανέβασε η αγαπημένη παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο φαίνεται πως ο Κροάτης δεν σταμάτησε εκεί και αποφάσισε να συνεχίσει απτόητος.

Μπορεί προς το παρόν να μην έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, ωστόσο από τότε που έγινε αυτό το like, οι φήμες για τον μπασκετμπολίστα «οργιάζουν».

ιωαννα μαλεσκου,ιωάννα μαλέσκου,ιωαννα μαλεσκου ηλικια,ιωαννα μαλεσκου συντροφοσ,ιωάννα μαλέσκου υψοσ,ιωαννα μαλεσκου εκπομπη,ιωαννα μαλεσκου γαμοσ,ιωαννα μαλεσκου καλλιστεια

Συγκεκριμένα λέγεται πως στέλνει καθημερινά λουλούδια στην Ιωάννα Μαλέσκου προκειμένου να της εκφράσει τον θαυμασμό του. Η παρουσιάστρια από τη μεριά της δεν έχει προχωρήσει σε κάποια επίσημη δήλωση.

Ο Μάριο Χεζόνια είναι ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού και… πριν καν πατήσει στην χώρα μας, ξεκίνησε να μαθαίνει τις προσωπικότητες της showbiz, με την Ιωάννα Μαλέσκου μάλλον να τον έχει εντυπωσιάσει, αφού της έκανε like σε μια εντυπωσιακή φωτογραφία της στο Instagram.

Η αλήθεια είναι, ότι η πανέμορφη παρουσιάστρια έχει φροντίσει να τη λατρέψει ο ανδρικός πληθυσμός, με την παρουσία της και την καλλιέργεια, που αναμφισβήτητα διαθέτει, να έχει καταφέρει να γοητεύσει και να την καταστήσει μια από τις κορυφαίες φετινές προσωπικότητες, με τον ΣΚΑΪ να έχει πετύχει διάνα.

Σίγουρα πάντως η τελευταία ανάρτηση της Ιωάννας θα τον τρελάνει στα…σίγουρα!

Δες και θα καταλάβεις!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Maleskou (@imaleskou)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα