Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑτελείωτες οι ποδάρες της Μαριάνθης Κάσδαγλη-Η νέα ανάρτηση που έγινε αμέσως viral!

Ατελείωτες οι ποδάρες της Μαριάνθης Κάσδαγλη-Η νέα ανάρτηση που έγινε αμέσως viral!

- Advertisement -

Τη Μαριάνθη Κάσδαγλη την μάθαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η Μαριάνθη ήταν μία από τις παίκτριες που μπήκαν μετά την πρεμιέρα του Survivor Ελλάδας και ανήκε στην Κόκκινη ομάδα. Πρόκειται για μία κοπέλα εξαιρετική στα αγωνίσματα, που προσπαθούσε πάντα για την ομάδα της, ενώ το δυνατό της στοιχείο ήταν ξεκάθαρα το κολύμπι.

Η Μαριάνθη λοιπόν μπορεί να έχει αποχωρήσει από το Survivor 4, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως έχει αφήσει το στίγμα της. Η 29χρονη υποπλοίαρχος του Εμπορικού Ναυτικού έχει μάθει στις δύσκολες συνθήκες και από ότι φάνηκε το Survivor δεν την δυσκόλεψε ιδιαίτερα.

Μετά την αποχώρησή της ο κόσμος είχε την καλύτερη ιδέα για την ίδια και την προσωπικότητά της, καθώς χαρακτηρίστηκε ως μετρημένη κοπέλα με ήθος και αξίες. Φυσικά αδιαμφισβήτητη είναι και ομορφιά της, αφού σίγουρα θα μπορούσε να ακολουθήσει μία καριέρα μοντέλου, όμως εκείνη όμως ζει για τη θάλασσα. Είναι γεννημένη καπετάνισσα!

μαριανθη κασδαγλη, μαριανθη κασδαγλη βιογραφικο, μαριανθη κασδαγλη καταγωγη, μαριανθη κασδαγλη survivor, μαριανθη κασδαγλη ηλικια, μαριανθη κασδαγλη κολυμβηση, μαριανθη κασδαγλη συνεντευξη, μαριανθη κασδαγλη instagram

Η τελευταία της ανάρτηση στο instagram μας άφησε με το στόμα ορθάνοιχτο, καθώς φορώντας ένα στενό μίvι μαύρο φόρεμα έδειξε για ακόμα μία φορά πως πρόκειται για μία γοργόνα! Συγκεκριμένα φωτογραφήθηκε για το περιοδικό You Weekly και τα αποτελέσματα είναι το λιγότερο εντυπωσιακά!

Δείτε εδώ και θα καταλάβετε!

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα