Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑσταμάτητη η Δήμητρα Ματσούκα! Κοντέψαμε να στραβωθούμε με τέτοια προσόντα!

Ασταμάτητη η Δήμητρα Ματσούκα! Κοντέψαμε να στραβωθούμε με τέτοια προσόντα!

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε το 1993, όταν ακόμη βρίσκονταν στο πρώτο έτος της δραματικής σχολής, μέσα από την αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1, «Τμήμα Ηθών». Η Δήμητρα Ματσούκα είναι ηθοποιός και απόφοιτη της Δραματικής Σχολής της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα. Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες κι εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόου-μπιζ.

Αργότερα επιλέχθηκε από τον Βασίλη Νεμέα για να πρωταγωνιστήσει στη κωμική σειρά «Κάτι Τρέχει με τους Δίπλα». Αν και στην αρχή ήταν διστακτική, αφού δεν είχε κάνει ξανά κωμωδία, τελικά δέχθηκε και μάλιστα λόγω επιτυχίας έγινε πιο δημοφιλής στο κοινό.

δημητρα ματσουκα,δημητρα ματσουκα παιδια,δημητρα ματσουκα ζωδιο,δημητρα ματσουκα πετροσ κοκκαλησ,δημητρα ματσουκα σημερα,δημητρα ματσουκα συντροφοσ,δημητρα ματσουκα κιλα,δημητρα ματσουκα νεα,δημητρα ματσουκα σπιτι

Και ποιος δεν θυμάται το «Ένα σπίτι καίγεται», στο καραόκε στη διαπασών;

Πέρα από πολύ ταλαντούχα και επιτυχημένη ηθοποιός είναι και μία πανέμορφη και άκρως αισθnσιακή γυναίκα με κορμί που είναι ικανή να σπείρει τον πανικό στο πέρασμά της. Η Δήμητρα Ματσούκα ανήκει στις κορυφαίες ανδρικές φαvτασιώσεις, ενώ σίγουρα κατέχει μια υψηλή θέση στις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς.

Έχει διαγράψει από τότε μία τεράστια τηλεοπτική και θεατρική καριέρα.

Δείτε την σε μία από τις πιο όμορφες και καλοκαιρινές φωτογραφίσεις της, όπου σίγουρα θα σας αφήσει με το στόμα…ορθάνοιχτο!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα