Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑσημίνα Ιγγλέζου: ”Ξέχασε” να ντυθεί η αγαπημένη πρώην παίκτρια του Survivor!

Ασημίνα Ιγγλέζου: ”Ξέχασε” να ντυθεί η αγαπημένη πρώην παίκτρια του Survivor!

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μητέρα δύο παιδιών και καταφέρνει να συνδυάζει την οικογένεια, με το μόντελινγκ, την ορειβασία, τον αθλητισμό και διάφορες άλλες δραστηριότητες.

Λίγους μήνες νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος την είχε συναντήσει για λογαριασμό της εκπομπής «Ελα Χαμογέλα» και είχαν μιλήσει για όλα αυτά που έχει καταφέρει να πετύχει, έχοντας παράλληλα και δύο παιδιά.

«Νιώθω άνεση με το σώμα μου και μου αρέσει να το δείχνω», είπε ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της, λέγοντας πως «…έχοντας κόρη 21 ετών δεν μπορείς να κρυφτείς. Εντάξει είμαι 40 ετών». Τέλος, στο ερώτημα για το ποιο θεωρεί το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνιση της είπε: «Θα έλεγα το μυαλό μου, αλλά επειδή το μυαλό δεν φαίνεται θα πω το χαμόγελό μου».

ασημινα ιγγλεζου,ασημινα ιγγλεζου,ασημινα ιγγλεζου μυκονοσ,ασημινα ιγγλεζου τρεξιμο,ασημινα ιγγλεζου υψοσ,ασημινα ιγγλεζου τενισ,ασημινα ιγγλεζου 2020,ασημινα ιγγλεζου ολυμποσ,ασημινα ιγγλεζου wiki

Είναι παντρεμένη εδώ και 22 χρόνια και παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της δεν ζηλεύει γιατί γνωρίζει ότι χρησιμοποιεί τα Μέσα για τη δουλειά της.

Δηλώνει αθλήτρια και ορεινή δρομέας, ωστόσο ο περισσότερος κόσμος την γνωρίζει μέσα από το προφίλ της στο Instagram και τις σούπερ αισθnσιακές πόζες που ανεβάζει. Μάλιστα ο λογαριασμός της στο Instagram μετρούσε ήδη 155.000 ακολούθους, πριν ακόμα μπει στο Survivor 4.

Ο απανταχού ανδρικός πληθυσμός είναι σίγουρο ότι με το που την είδε να μπαίνει στο Survivor έψαξε και βρήκε το instagram της ξανθιάς καλλονής και το μόνο που μπορούμε να πούμε σίγουρα ότι του συνέβη ήταν να του φτάσει το σαγόνι μέχρι το πάτωμα…

Αν θεωρείς πως είσαι αρκετά τολμηρός, δες την παρακάτω ανάρτηση, όπου η αθλήτρια ανεβάζει επικίνδυνα την θερμοκρασία δείχνοντάς μας το πολύ δυνατό σημείο της και δεν εννοούμε το χαμόγελό της…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα