Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑρνείται να βάλει παντελόνι η Κιάρα Μαρκέζη - Δείτε τη μόνο με...

Αρνείται να βάλει παντελόνι η Κιάρα Μαρκέζη – Δείτε τη μόνο με τα εσώρουχα της!

Την Κιάρα Μαρκέζη την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο σόου μόδας My Style Rocks, όπου την είδαμε να οργώνει την πασαρέλα του τρίτου κύκλου στο πλατό του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ. Η όμορφη, αλλά ευαίσθητη κοπέλα προκάλεσε πολύ ντόρο γύρω από το όνομά της και γενικά έκανε μεγάλη εντύπωση!

Η Κιάρα έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Η μητέρα της είναι η γνωστή φωτογράφος μοντέλων Μαρία Μαρκέζη, ενώ ο πατέρας της είναι ο Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος, γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου.

Άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ από 14 ετών. Με την βοήθεια των γνωριμιών που είχε η μητέρα της έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς σχεδιαστές. Έχει πάρει μέρος σε πολλές επιδείξεις και φωτογραφήσεις.

Μετά το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάσει υποκριτική, αλλά σταμάτησε γιατί κατάλαβε ότι δεν της ταιριάζει. Πλέον έχει καταλήξει ότι θέλει να σπουδάσει styling και να γίνει fashion blogger.

Οι γονείς της τράβηξαν χωριστούς δρόμους όταν εκείνη ήταν μόλις ενός έτους. Ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε και έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια. Παρόλο που έχει μεγάλη αδυναμία στον παππού της Άκη, έχει κρατήσει το επώνυμο της μητέρας της γιατί δεν θέλει να την ταυτίζουν μαζί του.

Η όμορφη Κιάρα λοιπόν ξεσήκωσε όλο το Instagram με αυτή της τη φωτογραφία και σίγουρα θα αποφασίσεις να την ακολουθήσεις!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kiara ? (@kiaramarkezi)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα