Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑργύρης Πανταζάρας: Αυτή είναι η όμορφη ηθοποιός αδερφή του και η πασίγνωστη...

Αργύρης Πανταζάρας: Αυτή είναι η όμορφη ηθοποιός αδερφή του και η πασίγνωστη σειρά που έχει παίξει (ΦΩΤΟ)

Ο Αργύρης Πανταζάρας, εκτός από τους δύο αδερφούς του, έχει ιδιαίτερη αδυναμία και στη μεγαλύτερη αδερφή του, που είναι επίσης ηθοποιός.

Αργύρης Πανταζάρας
Στην απονομή των Θεατρικών Βραβείων Κοινού 2017 στο Μέγαρο Μουσικής
Αργύρης Πανταζάρας

Πριν από περίπου 15 χρόνια, η Ίρις Πανταζάρα πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του MEGA “Μια στιγμή δύο ζωές”, υποδυόμενη την Πωλίνα.

Ίρις Πανταζάρα

Το 2019 συναντήθηκε πρώτη φορά επί σκηνής με τον αδερφό της, στο θεατρικό έργο «Elephant Song», που είχε σκηνοθετήσει ο Αργύρης και απέσπασε πολύ καλές κριτικές.

Τον περασμένο Απρίλιο την είδαμε σε ρόλο-έκπληξη στην κωμική σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», όπου πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Βάσω Λασκαράκη, η Κατερίνα Ζαρίφη, η Νίκη Λάμη, ο Σπύρος Πούλης και η Σύλβια Δεληκούρα.

Τα τελευταία χρόνια, η Ίριδα έχει αφοσιωθεί στην υποκριτική αλλά και στα δύο παιδιά της, τα οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της και γνωστό δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Δαυλό και αποτελούν την πρώτη προτεραιότητά της.

Επίσης, η Ίριδα έχει συνεργαστεί με σπουδαίους ηθοποιούς, όπως τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τον Βασίλη Τσιβιλίκα, τον Μέμο Μπεγνή, τον Ιωάννη Παπαζήση, τον Μάξιμο Μουμούρη κ.α.

«Έχω άλλα τρία αδέρφια, είμαστε τέσσερις. Ασχολούνται με τα δικά τους, η αδερφή μου είναι ηθοποιός, είναι η Ίριδα Πανταζάρα, αυτή άνοιξε τον δρόμο, ο αδερφός μου είναι φωτογράφος και μόνιμός μου συνεργάτης και ο μικρός μου αδερφός τώρα ενηλικιώθηκε και πάει να γίνει επιστήμονας» είχε πει ο Αργύρης Πανταζάρας μιλώντας στη Φαίη Σκορδά τον Νοέμβριο του ’20.

Πηγή: debater.gr

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα