Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑποκαλυπτική φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου! Θα χαθείτε ανάμεσα στα...

Αποκαλυπτική φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου! Θα χαθείτε ανάμεσα στα…

Άκρως χαλαρή και αισθησιακή η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και μία φωτογραφία που αποκαλύπτουν τη σέξι πλευρά της.

Σε αυτά η πρώην παίκτρια του My Style Rocks φοράει μόνο το μπουρνούζι της, το οποίο έχει πέσει χαμηλά στους ώμους της και κάνει το αποτέλεσμα ακόμα πιο σέξι.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι άβαψη –αν εξαιρέσουμε τις βλεφαρίδες της που μόνιμες- και αποδεικνύει πόσο όμορφη είναι.

Βέβαια είναι και μία γυναίκα που τολμά να βελτιώσει την εικόνα της και έχει παραδεχτεί ότι έχει κάνει δύο πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη και στο στήθος της, το αποτέλεσμα των οποίων μπορούμε να δούμε ξεκάθαρα στο υλικό που μοιράστηκε στο Instagram.

«Χειρουργείο έχω κάνει μία φορά για να κάνω κάτι επεμβατικό. Ήταν το στήθος μου και η μύτη μου. Στην ουσία η μύτη μου δεν είχε κάποιο πρόβλημα! Ξεκινήσαμε να φτιάξουμε το διάφραγμα κι απλά είπαμε να διορθώσουμε δυο ατέλειες. Το στήθος μου ήθελα να το φτιάξω από μικρή», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της.

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει κάνει και baby botox δημοσίως με τη βοήθεια του πρώην συζύγου της και πλαστικού χειρουργού Αριστομένη Γιαννόπουλο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα