Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑποκάλυψη-φωτιά για τη Φαίη Σκορδά - Ποιος Λιάγκας; Αυτός ο 40χρονος είναι...

Αποκάλυψη-φωτιά για τη Φαίη Σκορδά – Ποιος Λιάγκας; Αυτός ο 40χρονος είναι το νέο της αμόρε!

Μπορεί πάρα πολλοί να επιμένουν πως εκτός από τηλεοπτικό ζευγάρι στο Πρωινό του ΑΝΤ1, είναι ζευγάρι και εκτός πλατό, όμως η Φαίη τον… ξέχασε ήδη τον Γιώργο Λιάγκα και έχει πλέον νέο σύντροφο.

Η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά μετά από το χωρισμό της από τον Γιώργο Λιάγκα έφερε στη ζωή της έναν έρωτα στο πρόσωπο ενός νεότερου άνδρα που ασχολούνταν με το ιντερνετ.

Η σχέση κράτησε περίπου 2 χρόνια και πάνω που τη δημοσιοποίησαν η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό και στον ΑΝΤ1 έφερε το χωρισμό της από αυτόν.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι ζευγάρι ούτε το παίζουν Σάκης Κατσούλης Μαριαλένα Ρουμελιώτη του survivor.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχει ένα έντονο φλερτ ανάμεσα σε ένα 40χρονο επιχειρηματία και την παρουσιάστρια του πρωινού του ΑΝΤ1. Η γνωριμία έχει γίνει μέσα από φιλικές παρέες και ένα στόμα που μίλησε μας αναφέρει ότι πρόκειται ουσιαστικά για προξενιό με τη σύγχρονη έννοια φυσικά.

Κάποιος κοινός γνωστός αποφάσισε να τους φέρει κοντά τους ενημέρωσε και το υλοποίησε. Η Φαίη Σκορδά και ο επιχειρηματίας έχουν βρεθεί δύο με τρεις φορές η μία μάλιστα σε φιλικό σπίτι.

Άνθρωποι που ξέρουν μιλούν ότι μεταξύ τους υπάρχει χημεία και διάθεση για φλερτ και από τις δύο πλευρές.

Και μια πληροφορία μπόνους. Ο 40άχρονος κινείται στα Β.Π

Πηγή: koolnews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα