Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑπίστευτη ανατροπή: Δεν χώρισαν ποτέ Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Απίστευτη ανατροπή: Δεν χώρισαν ποτέ Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλης Χατζηγιάννης!

Το τελευταίο διάστημα “φωτιά” έχουν πάρει οι ανακοινώσεις πολλών ζευγαριών για το γεγονός πως έχουν επιλέξει χωριστούς δρόμους. Ένα ζευγάρι το οποίο δυσαρέστησε αρκετά το κοινό του ήταν και η Ζέτα Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Οι δυο τους ήταν μαζί εδώ και 12 χρόνια, πραγματοποιώντας μια κοινή διαδρομή με πολλές υπέροχες στιγμές, αν και ποτέ δεν κατέληξαν στο γάμο. Η αποστασιοποίησή τους είχε φανεί αρκετό καιρό, με τη γνωστοποίηση του χωρισμού να μην προκαλεί αίσθηση, αλλά τελικά φαίνετια πως υπάρχει και… δεύτερη κουρτίνα πίσω από το φινάλε.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», ο χωρισμός τους πραγματοποιήθηκε με στόχο την περαιτέρω δημοσιότητα, χωρίς να σημαίνει απαραίτητα πως όντως είναι μακριά ο ένας από τον άλλο. Τον τελευταίο καιρό, άλλωστε, έχουν φωτογραφηθεί αρκετές φορές μαζί κι έχουν συνυπάρξει σε κοινές παρέες, κάτι που έχει βάλει πολλούς σε υποψίες.

Αυτός μπορεί να είναι κι ένας λόγος, που δεν έχουν τοποθετηθεί για το ζήτημα σε επόμενες συνεντεύξεις τους, αλλά σύντομα μπορεί να αποσαφηνιστεί η κατάσταση με κάποια δήλωσή τους.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα