Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑξίας χιλιάδων ευρώ - Το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη...

Αξίας χιλιάδων ευρώ – Το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στη Σία Κοσιώνη για τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Στις 22 Ιουλίου του 2017 ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη δέθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, με την παρουσιάστρια να ήταν ήδη έγκυος στο πρώτο τους παιδάκι, το οποίο και έφερε στον κόσμο στις 9 Οκτωβρίου.

Το ευτυχισμένο και αγαπημένο ζευγάρι παντρεύτηκε γύρω στις 8 η ώρα το βράδυ και οι ετοιμασίες είχαν γίνει σε ένα μαγευτικό πέτρινο σπίτι, σε ένα καταπράσινο τοπίο. Η νύφη έμενε στους Κορσιλάδες, στο εξοχικό του Κώστα Μπακογιάννη, λίγο έξω από την πόλη.

Μάλιστα, μέτρα ασφαλείας που είχαν λάβει ήταν δρακόντεια, μιας και βρισκόταν εκεί όλος ο ισχυρός πολιτικός και οικονομικός κόσμος αυτής της χώρας, όπως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο κ. Αλαφούζος, ο κ. Μαρινάκης και άλλοι.

Το δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στη Σία Κοσιώνη για τον γάμο της με τον Κώστα Μπακογιάννη

Το προηγούμενο βράδυ, όλη η οικογένεια είχε δειπνήσει σε ταβέρνα, με τους επώνυμους να προσπαθούν να αποφύγουν τους δεκάδες paparazzi που είναι ακροβολισμένοι στο χώρο. Η Ντόρα Μπακογιάννη έχει μεγάλη αδυναμία στη Σία Κοσιώνη, και για αυτό της είχε προσφέρει ένα υπέροχο δώρο.

Συγκεκριμένα, της έδωσε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, οικογενειακά κειμήλια, που πηγαίνουν από γενιά σε γενιά. Επίσης, είχε δεχτεί το ζευγάρι να μείνει στην Αραβαντινού, κάτω από το γραφείο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα