Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑντώνης Ρέμος: Τα παθιασμένα φιλιά με την Υβόννη Μπόσνιακ στο φινάλε της...

Αντώνης Ρέμος: Τα παθιασμένα φιλιά με την Υβόννη Μπόσνιακ στο φινάλε της σεζόν του

Αυλαία για τον Αντώνη Ρέμο στο NOX, επί της Ιεράς Οδού, με τον τραγουδιστή να εκδηλώνει δημόσια την αγάπη του στην Υβόννη Μπόσνιακ με φιλιά και αφιερώσεις με νόημα!

Η σύζυγος του τραγουδιστή δεν θα μπορούσε να λείπει από το φινάλε της πετυχημένης σεζόν του πατέρα της κόρης της, με την ίδια να κάθεται σε καναπέ της δεύτερης σειράς για να τον απολαύσει! Πριν σβήσουν τα φώτα ο Ρέμος κατέβηκε από την πίστα και άρχισε να της τραγουδά κοιτώντας τη στα μάτια!

Στην αρχή τής αφιέρωσε το «Προσωπικά», μετά το «Αεροπλάνο» του Κώστα Χατζή και στη συνέχεια το «Είμαστε ακόμα ζωντανοί», με τον Ρέμο να αρχίζει να τη φιλά στο στόμα και να την ευχαριστεί για την κόρη τους! Πριν όμως από τις αφιερώσεις, η βραδιά είχε πολλά και διάφορα!

Οπως αυτό που συνέβη με τη μητέρα του, την Ελένη Πασχαλίδου, να παίρνει το μικρόφωνο και να ξεδιπλώνει το ταλέντο της στο τραγούδι, με κάποιους από τους θαμώνες να λένε πως η φωνή της μοιάζει με εκείνη της αείμνηστης Σωτηρίας Μπέλλου.

Ο… τραγουδιστικός διαγωνισμός είχε και άλλες συμμετοχές, με τον Μάρκο Σεφερλή να δίνει ρεσιτάλ, αλλά και τη Σοφία Βόσσου, που αποθεώθηκε από τους φαν του Ρέμου!

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα