Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑντώνης Ρέμος: Η νέα απάντηση για την υπόθεση φοροδιαφυγής – «Ποτέ δεν...

Αντώνης Ρέμος: Η νέα απάντηση για την υπόθεση φοροδιαφυγής – «Ποτέ δεν σας έχω κοροϊδέψει, η αλήθεια λάμπει στο τέλος»

Το βράδυ της Δευτέρας (15/7) ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε συναυλία στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη. Κατά την διάρκεια της συναυλίας ο γνωστός τραγουδιστής τοποθετήθηκε και για την υπόθεση φοροδιαφυγής.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος ανέφερε: «Θα τα πούμε όλα στην ώρα τους. Όλα στην ώρα τους. Αλλά να ξέρετε ένα πράγμα, ποτέ δεν σας έχω κοροϊδέψει, ποτέ δεν σας έχω πει ψέματα και αυτά που λέω, πραγματικά τα εννοώ.

Κι αν κάποιοι θέλουν να με παρουσιάσουν σαν το τέρας που έχουν στην καρδιά και το μυαλό τους, αυτό το τέρας θα τους φάει, να το ξέρετε! Η αλήθεια στο τέλος πάντα λάμπει. Η αλήθεια είναι αυτή που βγαίνει πάντα στον αέρα!».

Υπενθυμίζεται ότι στην πρώτη του συναυλία μετά την έρευνα για φοροδιαφυγή, ο τραγουδιστής είχε πει: «Καλησπέρα σας, καλησπέρα σε όλους. Καλώς ήρθατε! Είστε καλά; Νιώθω πραγματικά πάρα πολύ όμορφα που ειδικά απόψε θα τραγουδήσω για εσάς. Δεν έχω να πω πολλά λόγια, ό,τι είναι να πω θα το πω εκεί που πρέπει. Θα σας πω μόνο μία κουβέντα, στην ζωή να μην φοβόσαστε τα προβλήματα και τις δύσκολες στιγμές».

«Μέσα από αυτά παίρνουμε δύναμη. Αυτές μας κάνουν πιο δυνατούς και μόνο από τα προβλήματα βγαίνουμε πιο δυνατοί και πιο ζωντανοί, απλά να αντέξετε. Έτσι λοιπόν, σε όλους εσάς, σάς λέω μόνο ότι πρόβλημα κι αν έχετε στη ζωή σας, που τα χειρότερα είναι τα προβλήματα υγείας, όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα παλέψουμε αν είμαστε όρθιοι.

Αν είμαστε όρθιοι, μην φοβόσαστε τίποτα. Και απόψε είμαι όρθιος γιατί με αγαπάτε και μου δείχνετε την αγάπη σας. Είστε όλοι απόψε εδώ, η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωποι. Και είμαι όρθιος γιατί εσείς με αγαπάτε και με στηρίζετε και αυτό δεν αλλάζει», είχε συνεχίσει.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα