Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑντζελίνα Τζολί: Η σημαντική νίκη που πέτυχε σε δικαστική διαμάχη με τον...

Αντζελίνα Τζολί: Η σημαντική νίκη που πέτυχε σε δικαστική διαμάχη με τον Πίτ

Μία σημαντική νίκη κατάφεραν να πετύχουν οι δικηγόροι της χολιγουντιανής ηθοποιού εις βάρος του πρώην συζύγου της, Μπράντ Πίτ αναφορικά με το οινοποιείο που διατηρούν από κοινού το πρώην ζευγάρι.

Το οινοποιείο, όπου και παντρεύτηκε το ζευγάρι το 2014, ήταν η αφορμή για τον πόλεμο που άνοιξε μεταξύ τους, λίγο μετά το διαζύγιό τους. Σημειώνεται πως και οι δυο τους κατέχουν ίσο μερίδιο στο οινοποιείο, ωστόσο ο Μπραντ Πιτ επιθυμεί πλέον να το κατέχει ολοκληρωτικά. κάτι που φαίνεται πως η Αντζελίνα Τζολί δεν πρόκειται να δεχτεί να συμβεί.

Έτσι, στη νέα νομική τους «μάχη» η Τζολί κατάφερε τη μεγάλη νίκη. Πιο συγκεκριμένα, πούλησε το μερίδιό της από το Chateau Miraval στον κολοσσό αλκοολούχων ποτών «Stoli». Έκτοτε, ξεκίνησε ένας νέος δικαστικός αγώνας ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους, κατά τον οποίο ο Μπραντ Πιτ προσπαθούσε να κρατήσει κρυφά όλα τα έγγραφα της εταιρείας του.

Η δικαστική ομάδα της ηθοποιού υπέβαλλε αίτημα στο δικαστήριο προκειμένου ο Μπραντ Πιτ και οι συνεργάτες του να παραδώσουν όλα τα έγγραφα στους δικηγόρους της πρώην συζύγου του.

Ενώ θα περίμενε κανείς ο Μπραντ Πιτ να είναι ευχαριστημένος με τις εξελίξεις και τη νέα συμφωνία με τη Stoli, πηγές από το περιβάλλον της Τζολί κάνουν λόγο για θυμό κι εγωισμό που δεν τον αφήνουν να σκεφτεί καθαρά.

«Κάθε λογικός άνθρωπος θα ήταν χαρούμενος για τη Stoli. Έχει μια πολύ δυνατή στρατηγική μάρκετινγκ και ένα ισχυρό δίκτυο διανομής. Όμως, ο Μπραντ δεν μπορεί να δει τίποτα πέρα από το μίσος του για την Αντζελίνα», δήλωσε η πηγή από το περιβάλλον της Χολιγουντιανής ηθοποιού.

Αξιοσημείωτο είναι πως φήμες θέλουν τον Πιτ να είχε δεχτεί πρόταση από την εταιρεία «Stoli» ενώ ήταν ακόμη παντρεμένος με την Τζολί, ωστόσο την είχε απορρίψει.

πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα