Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑννίτα Πάνια: Οι άγνωστες καυτές φωτογραφίες της

Αννίτα Πάνια: Οι άγνωστες καυτές φωτογραφίες της

Την Αννίτα Πάνια δύσκολα θα το συνέδεε κανείς με αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις και καυτές πόζες. Οι πιο παλιοί, όμως, ξέρουν. Θυμούνται. Αν και λίγοι γνωρίζουν την ηλικία της ακόμα και σήμερα παραμένει εντυπωσιακή.

Ήταν τότε που η Αννίτα Πάνια πρωτοξεκινούσε στην ιδιωτική τηλεόραση. Όταν σε νεαρή ηλικία κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από το «Χρυσό Κουφέτο» και να αποτελέσει πρώτο θέμα συζήτησης στα καλλιτεχνικά πηγαδάκι. Το νεαρό ξανθό, μικροκαμωμένο κορίτσι, ουδεμία σχέση είχε με τον σημερινό εαυτό του, καθώς στα πρώτα του βήματα δεν χαρακτηριζόταν από… τη μαγκιά του σήμερα. Ήταν μικρή, ήταν εντυπωσιακή, ήταν αδιαμφισβήτητα καυτή. Γι’ αυτό και τότε μας χάρισε μερικές φωτογραφίσεις που σήμερα είχαμε σχεδόν ξεχάσει.

Αννίτα Πάνια: Δείτε μερικές από τις πιο «καυτές» φωτογραφίες

Αννίτα Πάνια

Αννίτα Πάνια

Kατάγεται από τον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Εξάρχεια. Τελείωσε το μεταφραστικό τμήμα του Γαλλικού Ινστιτούτου ενώ παράλληλα ασχολείτο με την ποίηση και τη στιχουργία. Έχει εκδώσει την ποιητική συλλογή με τίτλο «Τριάντα Τρόποι Εισόδου», το βιβλίο «Η Εκδίκηση του Κωλόχαρτου» και έχει γράψει στίχους για διάφορους τραγουδιστές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα