Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑννίτα Πάνια: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την Άννα Βίσση -...

Αννίτα Πάνια: Γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την Άννα Βίσση – Δείτε πόσο χρονών έγινε! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Αννίτα κοίτα ανήκει στο ζώδιο του ταύρου και χθες τα γιόρτασε με λιγοστούς φίλους αφού λόγω της πανδημίας δεν επιτρέπονται τα πάρτι.

Η παρουσιάστρια μετά την εκπομπή της, επέστρεψε στο σπίτι της και έσβησε τα κεράκια της τούρτας της. Μαζί της αυτή την ξεχωριστή μέρα ήταν η φίλη της, Άννα Βίσση!

Η Αννίτα Πάνια έσβησε τα κεράκια και δημοσίευσε μία φωτογραφία της γράφοντας στη λεζάντα: «Ευχαριστώ για τις ευχές σας, σας εύχομαι να είστε καλά με πολύ υγεία και πιο πολύ τρέλα»!

Και δεν έμεινε μόνο εκεί ανέβασε και ένα βίντεο και με αρκετή δόση χιούμορ είπε γιατί να είναι 51 τα χρόνια μου και να μην είναι 15;

Η παρουσιάστρια το τελευταίο διάστημα έχει γίνει λάτρης του Instagram και δημοσιεύει φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά της, έτσι και χθες ανήμερα των γενεθλίων της πόσταρε ένα μοναδικό βίντεο!

 

Ενώ η Άννα Βίσση ανήρτησε μία κοινή φωτογραφία τους και έγραψε: «Γιορτάζει η Αννίτα μου»! Η Άννα Βίσση και η Αννίτα Πάνια μπορεί να παντρεύτηκαν τον ίδιο άντρα όμως έχουν αναπτύξει μία δυνατή φιλία…

Όσο για το πόσο χρονών έγινε η παρουσιάστρια; Η Αννίτα έγινε 51 ετών και δεν κρύβει την ηλικία της αφού ο χρόνος είναι σίγουρα καλός της φίλος!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα