Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑνεπανάληπτη η φωτογράφιση της Αθηνάς Οικονομάκου-Χωρίς μπλούζα τρελαίνει το Instagram!

Ανεπανάληπτη η φωτογράφιση της Αθηνάς Οικονομάκου-Χωρίς μπλούζα τρελαίνει το Instagram!

Η Αθηνά Οικονομάκου αποτελεί μία από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και της showbiz. Είναι απίστευτα ταλαντούχο και δραστήριο άτομο. Στις τηλεοπτικές σειρές συνήθως κατέχει το ρόλο της κακιάς και δολοπλόκας γυναίκας, όμως στην πραγματική ζωή είναι το ακριβώς αντίθετο. Αποτελεί μία δυναμική γυναίκα με ισχυρή προσωπικότητα αψεγάδιαστη εμφάνιση.

αθηνά οικονομάκου νύφη, αθηνά οικονομάκου σπίτι, αθηνά οικονομάκου κοσμήματα, αθηνά οικονομάκου instagram , αθηνά οικονομάκου ύψος, αθηνά οικονομάκου μαλλιά, αθηνά οικονομάκου ρούχα

Το σαγηνευτικό κορμί και η γλυκύτατη αντιμετώπιση των θαυμαστών της και των δημοσιογράφων την έχει κάνει πολύ αγαπητή στο κοινό και στα social media. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά επιτυχημένα σίριαλ στην τηλεόραση σε όλα τα μεγάλα κανάλια, όπως Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο στο πλευρό του Χάρη Ρώμα στον ΑΝΤ1.

Η ζωή της άλλης όπου την στιγμάτισε ο ρόλος της Ξένιας και σε πολλά άλλα. Την είδαμε επίσης πρωταγωνιστεί στο πλευρό του Γιάννη Τσιμιτσέλη και άλλων γνωστών και ταλαντούχων ηθοποιών στο κωμικό σίριαλ του ΑLPHA, Έλα στη θέση μου.

Επίσης δραστηριοποιείται και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους, διαθέτει τη δική της σειρά ρούχων σε συνεργασία με την Μαίρη Συνατσάκη και διαθέτει και την δική της σειρά κοσμημάτων.

Δείτε εδώ μία απόλυτα σαγnνευτική της εικόνα στο Instagram…

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athina (@athinao1konomakou)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα