Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑνδρέας Μικρούτσικος για Ιωάννα Τούνη: «Είναι η πιο πλούσια παρουσιάστρια σε όλη...

Ανδρέας Μικρούτσικος για Ιωάννα Τούνη: «Είναι η πιο πλούσια παρουσιάστρια σε όλη την Ελλάδα, αρκεί να μην φοροδιαφεύγει»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε μια αναφορά την Πέμπτη (19/09) στην Ιωάννα Τούνη μέσα από το «Buongiorno» του Mega.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή Infuencer αναφέρθηκε σε συζήτηση με τον συντονιστή Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου, Γιώργο Κορμά για την επιρροή των social media σε ανήλικα κορίτσια – με τα βίντεο περιποίησης προσώπου να είναι στην κορυφή των προβολών.

Επειδή, η Ιωάννα Τούνη έχει αντίστοιχο περιεχόμενο στα social media, o Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε, πως αφενός η Infuencer έχει τεράστια κέρδη και αυτό δεν είναι κατακριτέο «αν δεν φοροδιαφεύγει», αφετέρου συντηρεί μια μόδα, η οποία «αν περάσει σε ένα παιδί είναι επιζήμια».

«Έλεγα να μην το πω, αλλά θα το πω. Ξέρετε ποια είναι η πλούσια παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή σε όλη την Ελλάδα; Η πιο πλούσια είναι η κυρία Τούνη και μαγκιά της. Δεν είναι παρουσιάστρια, αλλά το λέω με την έννοια των Μέσων. Δεν κάνει τίποτα κακό, αλλά κάνει ακριβώς αυτό, το οποίο σαν μόδα αν περάσει στο παιδί είναι επιζήμιο, στους ενήλικες μια χαρά κάνει τη δουλειά της, αρκεί να μην φοροδιαφεύγει. Είπα την πραγματικότητα και όποιος θιγεί, θίγεται από την πραγματικότητα», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα