Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑναστασία Καρανικολάου: Η Ελληνίδα κολλητή της Kylie Jenner “γκρεμίζει” το Instagram-Θα σας...

Αναστασία Καρανικολάου: Η Ελληνίδα κολλητή της Kylie Jenner “γκρεμίζει” το Instagram-Θα σας “φύγει” το σαγόνι!

Η Αναστασία Καρανικολάου, η κολλητή φίλη της γνωστής αδερφής της Kim Kardashian, Kylie Jenner, διαθέτει έναν λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες που «κόβουν» την ανάσα των διαδικτυακών της θαυμαστών. Μετρά σήμερα πάνω από 9.5 εκατομμύρια followers στον προσωπικό της λογαριασμό, ενώ είναι μία πολύ δημοφιλής influencer.

Η Αναστασία Καρανικολάου ποζάρει αρκετές φορές μαζί με την Κάιλι Τζένερ στα social media, καθώς τα δύο κορίτσια συνδέονται με μακροχρόνια φιλία.

Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και εννέα χρόνια και είναι τόσο φίλες που έχουν το ίδιο τατουάζ, το όνομα «Stormi» του παιδιού της Κάιλι Τζένερ. Η νεαρή καλλονή θα μπορούσε ουσιαστικά να ανήκει και αυτή στην οικογένεια της Τζένερ και υποστηρίζει την κολλητή της σε ό,τι και να κάνει.

Ο πατέρας της είναι ο Περικλής Νικόλαος Καρανικολάου, ένας μεσίτης που γεννήθηκε στην Ελλάδα και δούψε για τον Παγκόσμιο Οικονομικό Όμιλο, σύμφωνα με το LinkedIn.

Η μητέρα της είναι η Νικολέττα Καρανικολάου και έχει μία αδελφή, την Αλεξία Καρανικολάου, η οποία εργάζεται ως hairstylist και εμφανίζεται συχνά μαζί της στο Instagram της.

Δείτε την ζουμερn καλλονή και είναι σίγουρο ότι θα θες να την ακολουθήσεις!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα