Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑναστάσιος Ράμμος – Κατερίνα Ζαρίφη: Είναι ζευγάρι;

Αναστάσιος Ράμμος – Κατερίνα Ζαρίφη: Είναι ζευγάρι;

Γνωρίζει ο ένας τα πάντα για τον άλλον και το κυριότερο, έχουν κοινή αίσθηση του χιούμορ και λατρεύουν να αυτοσαρκάζονται. Ο Αναστάσιος Ράμμος και η Κατερίνα Ζαρίφη φωτογραφίζονται μαζί στο περιοδικό ΟΚ! και απαντούν στις ερωτήσεις του Γιώργου Πράσινου. Τελικά, είναι ζευγάρι ή δυο καλοί φίλοι;

Κατερίνα, ο Αναστάσιος δήλωσε πρόσφατα πως είσαι το κορίτσι του. Εσένα είναι το αγόρι σου;
Κατερίνα: Εννοείται καλέ, το δηλώνω απερίφραστα. Ο Αναστάσιος είναι το αγόρι μου.

Με την έννοια της σχέσης;
Κατερίνα: Με την έννοια την οικογενειακή. Με τον Αναστάσιο είμαστε οικογένεια, δεν θα ήθελα να είμαστε αρχαία τραγωδία… (Γελάει.)
Αναστάσιος: Λέει ψέματα, με θέλει πολύ.
Κατερίνα: Αυτό λέει συνεχώς. Χαίρομαι όταν μου στέλνουν κυρίες στο Instagram και μου λένε «να ζήσετε!» και τέτοια.
Αναστάσιος: Αλήθεια; Εμένα μου στέλνουν κορίτσια και μου λένε «τυχερή η Κατερίνα!».
Κατερίνα: «Τυχερή η Κατερίνα» σου λένε και όχι «τυχερός ο Αναστάσιος»; Σοβαρά τώρα, με τον Αναστάσιο συνεννοούμαστε πια με τα μάτια, μπορεί να εξαφανιστούμε και να βρεθούμε μετά από λίγο καιρό και να είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.
Αναστάσιος: Για να καταλάβεις, με την Κατερίνα κάνουμε ταντρικό έρωτα, χωρίς να αγγίξει ο ένας τον άλλο!

Τι αγάπησε ο ένας στον άλλο ώστε να μιλάμε για σχέση ζωής;
Αναστάσιος: Η Κατερίνα είναι ένας εξωγήινος! Ξεκάθαρα. Ένας άνθρωπος που σκέφτεται τελείως διαφορετικά από όλους τους άλλους, που βάζει τον εαυτό της πιο κάτω από όλους τους άλλους, δίνει τα πάντα, είναι δημιουργική, καλόκαρδη. Είναι από τους ανθρώπους που διατηρούν τον ρομαντισμό μέσα τους. Και, το κυριότερο, είναι Κριός και έχει πάντα δίκιο.

Κατερίνα: Εγώ λέω πως τον αγάπησα για το χιούμορ του – και όλοι ξέρουν πως λέει αυτά τα ανέκδοτα που μαρμαρώνεις για 3’. Νομίζω πως ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι είναι ο Ράμμος. Είναι ένας πολύ σκοτεινός άνθρωπος με πολύ φωτεινή διάθεση, που για μένα το να έχεις σκοτάδι και να το γυρίζεις σε φως είναι ο τέλειος συνδυασμός. Δεν θα συζητήσω για το ταλέντο του, θεωρώ πως ο Αναστάσιος έχει δείξει τα 3/10 του ταλέντου του. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ο ίδιος τι φωνή έχει, τον νοιάζει η μουσική, είτε τραγουδάει ένα δικό του κομμάτι είτε μαζί με τη Γωγώ Τσαμπά ένα rock ‘n’ roll τραγούδι backstage. Επίσης, είναι το πιο καλόκαρδο παιδί που υπάρχει. Δεν νομίζω να ξέρει ο κόσμος πως το περασμένο καλοκαίρι με τις φωτιές, μαζί με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο (σ.σ. τον Μισθοφόρο του Survivor), πήγε σε ένα καταφύγιο ζώων και γέμισε το αυτοκίνητό του με ζώα ώστε να τα μεταφέρει και να σωθούν.

Τι τύπος γυναίκας σού αρέσει;
Αναστάσιος: Να έχει σπιρτάδα, η έξυπνη, με χιούμορ. Η ροκ.

Είσαι σε φάση να κάνεις σχέση;
Αναστάσιος: Όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Δεν το σκέφτομαι. Με ενδιαφέρει η συντροφικότητα, αλλά δεν ψάχνω να βρω –σώνει και ντε– σχέση. Η τελευταία μου σχέση ήταν πριν από έξι χρόνια. Από τότε είμαι μόνος μου, με τα τραγούδια μου.

Πριν από κάποιο διάστημα βγήκες από μια πολύχρονη σχέση. Τι έχει αλλάξει στη ζωή σου από τότε;
Κατερίνα: Με τον Γιάννη (σ.σ. τον πρώην σύντροφό της) έχω χωρίσει εδώ και τρία χρόνια και πλέον είναι κολλητός μου. Είμαι σε μια φάση όπου ναι μεν είμαι μόνη, αλλά στέλνω και σήμα. Δεν ξέρω τι ξεδιάντροπη 45χρονη έχω γίνει, αλλά ναι, φλερτάρω. Είμαι πιο δεκτική στο φλερτ, δεν είμαι ο μπετατζής από τη Νίκαια που ήμουν. Αρχίζω και συμβιβάζομαι με τη θηλυκή μου έκφανση, με την οποία δεν τα είχα και τόσο καλά παλιότερα. Κατάλαβα πως το να θες και λίγο τον τσαμπουκά είναι άμυνα. Δεν θέλω να έχω τη θηλυκότητα ως αδυναμία. Ασφαλώς και δεν είμαι η γυναίκα που θα βάλω καλσόν και τακούνια, αλλά έχω γίνει λίγο πιο… νιάου. Δεν είμαι τόσο φράου! (Γελάει.)

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα