Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑνάσταση: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεπερνά κάθε φαvτασία με αυτό το φόρεμα

Ανάσταση: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ξεπερνά κάθε φαvτασία με αυτό το φόρεμα

Η ξανθιά καλλονή από την Ρόδο είναι δυναμική, παρά την ζουζουνίστικη συμπεριφορά της. Με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και πλέον με αρκετή εμπειρία στα ελληνικά πλατό, ξέρει πώς να τραβήξει τα βλέμματα όλων και σίγουρα, ακόμα πιο πολύ του ανδρικού πληθυσμού. Είναι σίγουρα μία ξεχωριστή προσωπικότητα, που….. μάλιστα έχει φανατικούς θαυμαστές, αλλά και φανατικούς μη θαυμαστές, ταυτόχρονα. Το τελευταίο διάστημα δεν ασχολείται με την τηλεόραση και κάνει διάφορα ταξίδια, ζει ανέμελη και γενικά χαίρεται την κάθε μέρα της.

Ανήκει στις πιο εκρnκτικές και πολυσυζητημένες παρουσίες στην ελληνική σόου-μπιζ, ενώ γίνεται το επίκεντρο της προσοχής σε όποιον χώρο κι αν βρεθεί. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει γεννηθεί για να είναι σταρ και φυσικά το πετυχαίνει στο έπακρο.

Η Queen Dina όπως την φωνάζουν, είναι μια ντίβα και το δείχνει. Η ξανθιά Ροδίτισσα έχει σίγουρα πολλά να υπερηφανεύεται, ενώ μέσα σε αυτά είναι και το καλοσχηματισμένο της κοpμί.

Γι’ αυτό φροντίζει να το αναδεικνύει, όσο γίνεται περισσότερο!

Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram που σίγουρα μας προκάλεσε θαυμασμό, αλλά και τράβηξε όλα τα βλέμματα!

Δείτε και θα καταλάβετε πού πρέπει να εστιάσετε!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας

 


 

Διαβάστε Ακόμα