Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήLifestyleΑνάβει "φωτιές" η Μαρίνα Πατούλη: Η αποκαλυπτική εμφάνιση που προκάλεσε σάλο!

Ανάβει “φωτιές” η Μαρίνα Πατούλη: Η αποκαλυπτική εμφάνιση που προκάλεσε σάλο!

Η Μαρίνα Πατούλη είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα που σπάνια θα περάσει απαρατήρητη σε κάποια δημόσια έξοδο της. Στην Μύκονο λοιπόν όπου βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες πραγματοποιεί μοναδικές εμφανίσεις που τραβούν όλα τα βλέμματα.

Όπως η πρόσφατη όπου κυκλοφορούσε στα στενά του νησιού με κοντό μαύρο σορτσάκι που αναδείκνυε τα πόδια της. Η Πρόεδρος της Unesco βορείων προαστίων είναι φουλ ανανεωμένη και αυτό φαίνεται.

Οι “καυτές” φωτογραφίες της Μαρίνας Πατούλη
Η Μαρίνα Πατούλη είναι καθημερινή χρήστης των social media και μοιράζεται διάφορες στιγμές της. Πριν μερικές ώρες λοιπόν, δημοσίευσε μια φωτογραφία της και τους αναστάτωσε όλους.

Τι κάνει η Μαρίνα Πατούλη και μένει πάντα αδύνατη

Μπορεί η Μαρίνα Πατούλη να έχει φτάσει αισίως στα 54 της χρόνια, ωστόσο η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνος που προστίθεται πάνω της, της δίνει μεγαλύτερη γοητεία, ενώ το σώμα της έχει καταφέρει να μείνει σε άριστη κατάσταση.

Τον τελευταίο καιρό, η Μαρίνα Πατούλη έχει αποφασίσει να κάνει μία μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μιας και μετά τον χωρισμό της με τον Γιώργο Πατούλη, ξεκίνησε τη δική της συλλογή ρούχων, σε συνεργασία με τον Βλάσση Χολέβα, ο οποίος φημολογείται έντονα πως είναι σύντροφό της.

Ούτε η ίδια, ούτε ο Βλάσσης Χολέβας έχουν επιβεβαιώσει αυτή τη σχέση, ωστόσο σε κάθε τους συνέντευξη αφήνουν υπονοούμενα.

Σε συνέντευξη που είχε δώσει πριν από αρκετά χρόνια, η Μαρίνα Πατούλη είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για τα μυστικά της διατροφής της.

Όπως είχε εξηγήσει, δεν ακολουθεί κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αντιθέτως φροντίζει να τρώει σαλάτα με κάθε γεύμα της, ενώ τις περισσότερες μέρες λόγω και του φόρτου εργασίας προλαβαίνει να φάει μόνο μία φορά τη μέρα.

Την ίδια στιγμή βέβαια δηλώνει φαν της υγιεινής διατροφής!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα